AMD Athlon XP 1800+ (748MB RAM), grafika: Gigabyte GV-R9000 PRO, jádro: 3.11.0-12generic, MATE 1.6.1
Mint je v poslední verzi (ale zkoušel jsem verze zpětně až po 13 a MATE i Cinnamon a Gnome). Je jedno jestli instalovaná verze nebo live verze - jakmile nainstaluji (nebo spustím) hned jdu na internet a jdu na web ct24.cz na záložku živě. A ..... nic. Část okna kde se má spustit video stream zůstane šedá, nic se nestane. Když to samé zkusím v Opeře nebo Chrome tak ti aspoň napíší "Nelze načíst plugin Shockwave Flash". To samo se týká i Youtube! Klasické video *.flv, *.avi, atd... to se v přehrávači VLC přehraje v pořádku.
Je to nějaky divny
 a to sem zkoušel i jinou video kartu. Než tu bednu vzteky rozšlapu, nemáte někdo nějaký nápad co by to mohlo být případně čím si pomoct?
 a to sem zkoušel i jinou video kartu. Než tu bednu vzteky rozšlapu, nemáte někdo nějaký nápad co by to mohlo být případně čím si pomoct?Díky.

(HP Compaq D530 SFF, je to Intel P4 3GHz, 1GB RAM) a do něho jsem zkusil zase live a pak instalaci verze Mint 16 MATE - dostal jsem se do stavu kdy se podkladový obrázek plochy načítá jako by v 8-bit grafice a video v prohlížeči se sice spustí ALE obraz je smrsknutý k jedné straně a barvy jsou úplně rozhozené.
  (HP Compaq D530 SFF, je to Intel P4 3GHz, 1GB RAM) a do něho jsem zkusil zase live a pak instalaci verze Mint 16 MATE - dostal jsem se do stavu kdy se podkladový obrázek plochy načítá jako by v 8-bit grafice a video v prohlížeči se sice spustí ALE obraz je smrsknutý k jedné straně a barvy jsou úplně rozhozené. škoda. Zatím tam ale mám verzi poslední tak jestli máte někdo nápad sem  s ním mohu zkoušet.
  škoda. Zatím tam ale mám verzi poslední tak jestli máte někdo nápad sem  s ním mohu zkoušet.