Když dám upravit v editoru a náhled, tak pod oknem kde píšu mám jen tlačítka náhled a odeslat
a pod tím je záložka možnosti, nic víc... zkoušel jsem chrom i explorer,...
Jaky by to melo smysl ? To by bylo spis kontrafunkcni vzhledem k myslence fora. Smysl kvuli reklamnimu spamu je spis zabranit novym clenum postovat aktivni url.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Tak to asi tak bude nakonec - to je fakt zase demagogie tvl.
Tak proste pis prispevky a sleduj, kdy to tam pribyde. Muzes treba zalozit nejake svoje vlakno, treba i o prdu a tam proste cokoliv prispivej, dokud nebudes mit pocet prispevku na plnohodnotneho clena nebojaktovlastne spravci mysli ...
A nebo tu je vlakno s kulturnim okenkem - tam muzes psat a davat na vedomi cokoliv, co neporusuje pravidla a souvisi s kulturnim vyzitim ...
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
A nebo kdyby mi někdo kdo by aspoň tušil jak mi možná pomoci, poskytnut mail? Slibuji ze nebudu otravovat , jen bych poslal ty screnny, abych se konečně dozvěděl jestli ta data pujdou nebo nepůjdou zachránit
Pisu to nerad, protoze normalne od toho vsechny odrazuju, ale ted to je asi jedina varianta: Hodit ty prtscr na postimage ci podobnou proverenou sluzbu a dat sem odkaz ...