LM 15 x64 Cinnamon obnovovací frekvence displeje [vyřešeno]

Dotazy k instalaci a případné problémy se spouštěním systému Linux Mint
Odpovědět
Zpráva
Autor
Polosaty
Příspěvky: 40
Registrován: 01 lis 2012, 20:07

LM 15 x64 Cinnamon obnovovací frekvence displeje [vyřešeno]

#1 Příspěvek od Polosaty » 30 kvě 2013, 15:55

Kde se dá nastavit obnovovací frekvence monitoru (Hz)? díky

admin

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#2 Příspěvek od admin » 30 kvě 2013, 16:53

Co máš za monitor? CRT??

Polosaty
Příspěvky: 40
Registrován: 01 lis 2012, 20:07

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#3 Příspěvek od Polosaty » 30 kvě 2013, 17:34

satapouch píše:Co máš za monitor? CRT??
Jo, CRT.

Polosaty
Příspěvky: 40
Registrován: 01 lis 2012, 20:07

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#4 Příspěvek od Polosaty » 11 čer 2013, 14:42

Polosaty píše:
satapouch píše:Co máš za monitor? CRT??
Jo, CRT.
Nikdo neví?

Uživatelský avatar
KOLEGA
Poradce Mintu
Příspěvky: 365
Registrován: 01 lis 2012, 16:04
Bydliště: Nedaleko Mladé Boleslavi
Kontaktovat uživatele:

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#5 Příspěvek od KOLEGA » 11 čer 2013, 14:47

Možná zkus tohle, ale nečetl jsem...
http://askubuntu.com/questions/59621/ho ... fresh-rate
Zažraný linuxový liberál
---
HTC One V - 512 MB RAM, 1GHz - Android 4.0.3, HTC Sense
Cubie Board - 1GB RAM, 1GHz ARM, Linaro 13.04
Lenovo IdeaPad - 8GB RAM, i5, Linux Mint 13 Maya, Cinnamon 2.0.?

admin

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#6 Příspěvek od admin » 11 čer 2013, 18:39

Já bych spíš řekl, že to souvisí s ovladačem GK, řekni nám co máš zač?

Polosaty
Příspěvky: 40
Registrován: 01 lis 2012, 20:07

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#7 Příspěvek od Polosaty » 11 čer 2013, 20:39

satapouch píše:Já bych spíš řekl, že to souvisí s ovladačem GK, řekni nám co máš zač?
AMD RADEON HD 4830.

admin

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#8 Příspěvek od admin » 11 čer 2013, 20:47

Tak zkus proprietární ovladač, s ním se ti nainstaluje i soft, ve kterém to lze nastavit....

ulo
Poradce Mintu
Příspěvky: 481
Registrován: 31 říj 2012, 16:08

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#9 Příspěvek od ulo » 11 čer 2013, 20:51

Pokud máš proprietární ovladače GK od AMD (Catalyst), tak tam se to dá velmi jednoduše "naklikat" (a samo, že spousta dalších věcí).
LinuxMint 17.3 KDE (64b) - AMD Athlon II X2 270, MB ASUS M5A78L LE, RAM 8 GB, ATI Radeon HD4350
LinuxMint 17.3 KDE (32b) - DELL Latitude D530

Polosaty
Příspěvky: 40
Registrován: 01 lis 2012, 20:07

Re: Mint 15 x64 Cinnamon displeje Hz

#10 Příspěvek od Polosaty » 12 čer 2013, 12:00

ulo píše:Pokud máš proprietární ovladače GK od AMD (Catalyst), tak tam se to dá velmi jednoduše "naklikat" (a samo, že spousta dalších věcí).
Mám svobodné ovladače, přímo ovladače od AMD ani neinstaluji, tolik problémů co jsem s nimi měl mi stačilo.

Odpovědět