Stránka 1 z 1

Zobrazení SWF

Napsal: 12 led 2018, 19:43
od pavel56jh
Zamořil jsem kolem sebe prostor mintem a teď se mi to vrací :D Jak zobrazit SWF v HTML stánkách? Jedná se o cvičný test z http://etesty2.mdcr.cz Měl by stačit adobe flash, zajímavé je, že při zkoušce na WXP, W7 a W10, kde je všude poslední verze flashe se stejná chybová hláška i u W10.
Obrázek

Re: Zobrazení SWF

Napsal: 12 led 2018, 19:55
od juhele2014
Zdá se, že mě to jede. Systém:

Kód: Vybrat vše

knobloch@knobloch-pc ~ $ inxi -F
System:    Host: knobloch-pc Kernel: 4.14.11-041411-generic x86_64 (64 bit) Desktop: MATE 1.12.0
           Distro: Linux Mint 17.3 Rosa
Machine:   System: Gigabyte product: H110M-S2 v: Default string
           Mobo: Gigabyte model: H110M-S2-CF v: x.x Bios: American Megatrends v: F21 date: 06/09/2017
CPU:       Dual core Intel Pentium G4400 (-MCP-) cache: 3072 KB 
           clock speeds: max: 3300 MHz 1: 3300 MHz 2: 3300 MHz
fleš: 28.0.0.126
prohlížeč: Palemoon 25.2.1

Re: Zobrazení SWF

Napsal: 12 led 2018, 20:25
od juhele2014
Kdyz pustim z flesky LM 18.3 cinnamon a firefox 57, tak to taky funguje ...

Kód: Vybrat vše

mint@mint ~ $ inxi -F
System:    Host: mint Kernel: 4.10.0-38-generic x86_64 (64 bit)
           Desktop: Cinnamon 3.6.6  Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
Machine:   System: Gigabyte product: H110M-S2 v: Default string
           Mobo: Gigabyte model: H110M-S2-CF v: x.x
           Bios: American Megatrends v: F21 date: 06/09/2017
CPU:       Dual core Intel Pentium G4400 (-MCP-) cache: 3072 KB

Re: Zobrazení SWF

Napsal: 13 led 2018, 10:41
od broukal
Tak teraz nejako nechapem otazku tohto tematu. Nieco splietas o zamoreni mintom a potom nieco o chybach vo vindowsoch a co ti vlastne ide? Odkaz som skusal na minte 18.1 a ide bez problemov... V pripade ze mas stiahnute swf v pc tak prehratie na linuxe asi nebude zrovna jednoducha vec aspon zatial sa mi nieco podobne nepodarilo rochodit...

Re: Zobrazení SWF

Napsal: 13 led 2018, 12:44
od pavel56jh
Tak teraz nejako nechapem otazku tohto tematu. Nieco splietas o zamoreni mintom a potom nieco o chybach vo vindowsoch a co ti vlastne ide?
člověk, který má ode mne LM (Cin 18.2) si rozšiřuje ŘP a nejde mu to, co je na obr. Vždy se snažím vyloučit co nejvíce příčin, takže jsem vyzkoušel XP, W7 a včera i W10 Teď jsem zkusil i cinnamon 18.3 ma mém NTB a nejde to taky

Kód: Vybrat vše

pavel@8570p ~ $ inxi -F
System:    Host: 8570p Kernel: 4.10.0-42-generic x86_64 (64 bit)
           Desktop: Cinnamon 3.6.7  Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
Machine:   System: Hewlett-Packard (portable) product: HP EliteBook 8570p v: A1029D1102
           Mobo: Hewlett-Packard model: 17A7 v: KBC Version 42.38
           Bios: Hewlett-Packard v: 68ICF Ver. F.66 date: 09/29/2016
CPU:       Dual core Intel Core i5-3360M (-HT-MCP-) cache: 3072 KB 
           clock speeds: max: 3500 MHz 1: 1199 MHz 2: 1199 MHz 3: 1199 MHz
           4: 1201 MHz
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Thames [Radeon HD 7550M/7570M/7650M]
Snad to na vysvětlení stačí, dotaz zůstává stejný.

Re: Zobrazení SWF

Napsal: 13 led 2018, 13:15
od pavel56jh
juhele2014 píše:
12 led 2018, 20:25
Kdyz pustim z flesky LM 18.3 cinnamon a firefox 57, tak to taky funguje ...
Díííík za nakopnutí, vyřešeno, už to funguje i tazateli. Závada byla v prohlížeči!!!
Stránky nefungují v Google Chrome, FF a jeho deriváty bez problému....

Re: Zobrazení SWF

Napsal: 13 led 2018, 13:30
od juhele2014
Já to chápu - prostě mu nejde adobe fleš, jako takový ... Ale že by přímo provajdr blokoval fleš, to sem ještě neslyšel. Ať se podívá do synapticu, tam adobe fleš najde a dá se instalovat. Dobrou zkušenost mám s prohlížečem Slimjet https://www.slimjet.com/ , ten si s flešem poradí.
---------------
edit: Takže klasika - závada mezi židlí a klávesnicí, to je normálka, holt člověk se furt učí, že ano ... ;)

Re: Zobrazení SWF

Napsal: 14 led 2018, 16:52
od pavel56jh
redhawk píše:
13 led 2018, 13:36
linux mx17, chrome 63.0.3239.132 (oficiálna zostava) (64-bitová verzia)
to ide.
To je víc než zajímavé :roll: Prohrabal jsem web a uvádějí, že to nefungujr na chrome, androidu, opera a iOS. Opět je vidět kam směřujeme, doporučují Widlous + MSIE. :!:
Každopádně dík, téma možno uzavřít.