Kde nastavit průhlednost oken?

Dotazy a názory na pracovní prostředí Cinnamon
Odpovědět
Zpráva
Autor
RogiCZ
Příspěvky: 9
Registrován: 24 říj 2018, 15:45

Kde nastavit průhlednost oken?

#1 Příspěvek od RogiCZ » 25 pro 2018, 10:47

Ahoj a hezký svátky.
Prosím vás, kde nastavím průhlednost oken a panelu jestli to vůbec de?
Děkuji

menom
Guru Mintu
Příspěvky: 1639
Registrován: 12 pro 2012, 15:10

Re: Kde nastavit průhlednost oken?

#2 Příspěvek od menom » 25 pro 2018, 16:52

.

Bude potreba niekde v nastaveniach mozno Spravcu okien zapnut - povolit kompozitor.

.

kocour
Příspěvky: 17
Registrován: 08 čer 2015, 11:29
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde nastavit průhlednost oken?

#3 Příspěvek od kocour » 26 pro 2018, 18:57

Zrovna jsem také hledal možnost nastavení průhlednosti oken, která nejsou aktivní. Tak to umožňuje Xfce, ale v Ccinnamonu jsem to bohužel zatím nenašel. Nemůžu najít ani povolení kompozitoru. Poradí někdo? Díky díky
...No one is illegal...

kocour
Příspěvky: 17
Registrován: 08 čer 2015, 11:29
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde nastavit průhlednost oken?

#4 Příspěvek od kocour » 26 pro 2018, 19:00

V nastavení systému/Okna/Záhlaví je možné nastavit akci >při otáčení kolečkem myši nad záhlavím na >nastavit průhlednost. Jiné možnosti jsem nenašel.
...No one is illegal...

menom
Guru Mintu
Příspěvky: 1639
Registrován: 12 pro 2012, 15:10

Re: Kde nastavit průhlednost oken?

#5 Příspěvek od menom » 26 pro 2018, 19:49

kocour píše:
26 pro 2018, 18:57
Zrovna jsem také hledal možnost nastavení průhlednosti oken, která nejsou aktivní. Tak to umožňuje Xfce, ale v Ccinnamonu jsem to bohužel zatím nenašel. Nemůžu najít ani povolení kompozitoru. Poradí někdo? Díky díky
Nastaveni plochy je tam daco podobne ?
spravceoken.png
Mrkni sem, alebo niekto co pouziva cinnamon musi poradit
viewtopic.php?f=14&t=2749&hilit=marco

bennieFut
Příspěvky: 4
Registrován: 21 dub 2019, 23:11
Bydliště: Denmark
Kontaktovat uživatele:

Kde nastavit pruhlednost oken

#6 Příspěvek od bennieFut » 22 dub 2019, 21:42

nainstaloval jsem si graficke prostredi Gnome, ale chtel bych zkusit, jak funguje KDE. Je potreba Gnome odinstalovat, nebo je mozne nechat v systemu obe prostredi a prepinat mezi nima?

byronabolo
Příspěvky: 1
Registrován: 30 dub 2019, 05:20
Bydliště: Norway
Kontaktovat uživatele:

Kde nastavit pruhlednost oken

#7 Příspěvek od byronabolo » 04 kvě 2019, 19:54

Petos: Zajimave reseni a protoze jsem si stejne chtel rovnou vsechno co nejlepe nastavit a vyresit vsechny problemy, tak jsem ho vyuzil a funguje.

Odpovědět