Stránka 3 z 4

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 01:03
od WillM
Staci? to rikam porad ze mi to hazi chybu

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 01:08
od WillM
nebo mam udelat rovnou video a zkusit ho dat sem?

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 01:25
od menom
.

Ak tam ten subor dvb-usb-it9303.fw je a toto pise, tak asi pouzit so sudo.:

Kód: Vybrat vše

sudo dd if=dvb-usb-it9303.fw ibs=1 skip=64 count=8128 of=dvb-usb-it9303-01.fw
Edit:
Teraz som na to mrkol a mne to fungovalo bez pouzitia sudo

Je mozne ze v tom /Stažené nemas subor dvb-usb-it9303.fw

.

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 11:27
od WillM
ja pred ty prikazy jeste zkusim pouzit prikaz sudo...jinak nevim...ja se na LM 19 ucim s linuxem tak se v tom nevyznam a kdyz napisu ze mi to po zadani tech vsech prikazu pise ze zadany soubor neexistuje tak pisu ze mi to vyplivlo na obrazovce...ze neexistuje

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 11:31
od WillM
tady jsem zadal pred vsechny prikazy prikaz SUDO a stejne....viz screen

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 18:34
od menom
.

Na tomto poslednom obrazku si v terminali v domovskom adresari, predtym si bol bez sudo v /Stažené

V terminali je nutne sa prepnut do adresara (zlozky) co obsahuje ten subor dvb-usb-it9303.fw

Ci tam subor dvb-usb-it9303.fw je, je mozne overit zadanim:

Kód: Vybrat vše

ls
a musi ho vypisat spolu s dalsimi subormi a zlozkami

.

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 18:42
od WillM
neni nikde

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 19:53
od menom
WillM píše:
04 pro 2018, 18:42
neni nikde
.

Ak si ho dal stahnut, tak je tam kam sa ulozil po stahnuti

.

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 19:59
od WillM
ze stranek vyrobce jsem stahnul jen dvb-usb-af9035-02.fw ...to jedine mi to nabidnulo...jak mam stahnout neco kdyz nevim odkud...eventuelne jak pokud je to jednim ze sudo prikazu...ja uz na to kaslu....uz to nechci resit...kdyz to nejde tak to nejde :(

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 20:51
od menom
redhawk píše:
04 pro 2018, 08:04
WillM píše:
04 pro 2018, 01:08
nebo mam udelat rovnou video a zkusit ho dat sem?
netreba video, len je to divne.
moze byt problem v systeme. mne to urobi bez problemu aj skopiruje do lib firmware
1.png

Snímka obrazovky_2018-12-04_08-01-22.png
Redhawk ty si to odkial stiahol, z tych odkazov na 1 stranke tematu to dava subor -01.fw

ci sme ho nepomylili

.