Stránka 4 z 4

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 20:55
od WillM
nevim odkud by si to stahnul...se ptej jeho...ja jsem u toho nebyl abych to vedel...mne to nabidlo jen to co jsem tu dal...tim koncim celou debatu a co bude nasledovat je jen spam...neni to poprve a mozna ani naposled co v LM19 je jinak nez ve starsich edicich....

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 21:04
od menom
WillM píše:
04 pro 2018, 20:55
nevim odkud by si to stahnul...se ptej jeho...ja jsem u toho nebyl abych to vedel...mne to nabidlo jen to co jsem tu dal...tim koncim celou debatu a co bude nasledovat je jen spam...neni to poprve a mozna ani naposled co v LM19 je jinak nez ve starsich edicich....
.

Se ptam jeho.
Posledne 2 dni som pisal z mobilu, nemal som cas to vsetko overovat, az teraz to skusam, mozes mi verit ze aj mna to zaujima, lebo mam dvb-t tuner a planujem kupit ked bude
aj u nas dvb-t2

.

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 21:16
od WillM
ja mam DVT2..pod woknama bezi ale v linuxu ho asi nevyuziju a kupovat druhy..nevim...rad bych mel ten komfort se koukat na TV na notesu ale zas mi prijde zbytecne kupovat dalsi kdyz ten co mam je maximalne 2x pouzity...mozna bych ho prodal ale nevim za kolik... Dekuju vsem za pomoc ale budu se muset smirit s tim ze Averko TD310 neuziju...skoda

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 08 úno 2019, 11:48
od FNS
Ahoj všem, tak jsem se vrátil zpět na Linux Mint (po předchozím ročním zkoušení Ubuntu a jeho výměně za Windows 10 a posléze Mint a zase W10).

Ale o tom psát nechci. Chtěl jsem napsat, že jsem řešil také problém s DVB-T2 tunerem a protože mi nešlo zprovoznit Avermedia TD310, tak jsem z neven.cz vzal DVBSky tuner a ten mi hned Mint hlásil, jen jsem v Kaffeine bojoval s laděním programů.

Nakonec jsem přes příkaz dmesg zjistil, že nemám nainstalovaný firmware v lib... a jeho přesný název.

Protože jako letitý windowsák ještě moc v Linuxu nevynikám, našel jsem si chybějící firmware na webu a stáhl ho.

A pak už jen stačilo před kopírováním ze stažených do lib/... zapnout práva Administrátora.

Pak už jsem jen restartoval počítač a už to funguje.

Díky všem zkušenějším uživatelům za jejich pomoc.