Stránka 4 z 5

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 18:34
od menom
.

Na tomto poslednom obrazku si v terminali v domovskom adresari, predtym si bol bez sudo v /Stažené

V terminali je nutne sa prepnut do adresara (zlozky) co obsahuje ten subor dvb-usb-it9303.fw

Ci tam subor dvb-usb-it9303.fw je, je mozne overit zadanim:

Kód: Vybrat vše

ls
a musi ho vypisat spolu s dalsimi subormi a zlozkami

.

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 18:42
od WillM
neni nikde

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 19:53
od menom
WillM píše:
04 pro 2018, 18:42
neni nikde
.

Ak si ho dal stahnut, tak je tam kam sa ulozil po stahnuti

.

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 19:59
od WillM
ze stranek vyrobce jsem stahnul jen dvb-usb-af9035-02.fw ...to jedine mi to nabidnulo...jak mam stahnout neco kdyz nevim odkud...eventuelne jak pokud je to jednim ze sudo prikazu...ja uz na to kaslu....uz to nechci resit...kdyz to nejde tak to nejde :(

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 20:51
od menom
redhawk píše:
04 pro 2018, 08:04
WillM píše:
04 pro 2018, 01:08
nebo mam udelat rovnou video a zkusit ho dat sem?
netreba video, len je to divne.
moze byt problem v systeme. mne to urobi bez problemu aj skopiruje do lib firmware
1.png

Snímka obrazovky_2018-12-04_08-01-22.png
Redhawk ty si to odkial stiahol, z tych odkazov na 1 stranke tematu to dava subor -01.fw

ci sme ho nepomylili

.

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 20:55
od WillM
nevim odkud by si to stahnul...se ptej jeho...ja jsem u toho nebyl abych to vedel...mne to nabidlo jen to co jsem tu dal...tim koncim celou debatu a co bude nasledovat je jen spam...neni to poprve a mozna ani naposled co v LM19 je jinak nez ve starsich edicich....

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 21:04
od menom
WillM píše:
04 pro 2018, 20:55
nevim odkud by si to stahnul...se ptej jeho...ja jsem u toho nebyl abych to vedel...mne to nabidlo jen to co jsem tu dal...tim koncim celou debatu a co bude nasledovat je jen spam...neni to poprve a mozna ani naposled co v LM19 je jinak nez ve starsich edicich....
.

Se ptam jeho.
Posledne 2 dni som pisal z mobilu, nemal som cas to vsetko overovat, az teraz to skusam, mozes mi verit ze aj mna to zaujima, lebo mam dvb-t tuner a planujem kupit ked bude
aj u nas dvb-t2

.

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 21:16
od WillM
ja mam DVT2..pod woknama bezi ale v linuxu ho asi nevyuziju a kupovat druhy..nevim...rad bych mel ten komfort se koukat na TV na notesu ale zas mi prijde zbytecne kupovat dalsi kdyz ten co mam je maximalne 2x pouzity...mozna bych ho prodal ale nevim za kolik... Dekuju vsem za pomoc ale budu se muset smirit s tim ze Averko TD310 neuziju...skoda

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 04 pro 2018, 22:11
od redhawk
menom píše:
04 pro 2018, 20:51

Redhawk ty si to odkial stiahol, z tych odkazov na 1 stranke tematu to dava subor -01.fw

ci sme ho nepomylili

.
ja ho mam na disku....
zeby?

Re: DVT2 USB Tunner

Napsal: 08 úno 2019, 11:48
od FNS
Ahoj všem, tak jsem se vrátil zpět na Linux Mint (po předchozím ročním zkoušení Ubuntu a jeho výměně za Windows 10 a posléze Mint a zase W10).

Ale o tom psát nechci. Chtěl jsem napsat, že jsem řešil také problém s DVB-T2 tunerem a protože mi nešlo zprovoznit Avermedia TD310, tak jsem z neven.cz vzal DVBSky tuner a ten mi hned Mint hlásil, jen jsem v Kaffeine bojoval s laděním programů.

Nakonec jsem přes příkaz dmesg zjistil, že nemám nainstalovaný firmware v lib... a jeho přesný název.

Protože jako letitý windowsák ještě moc v Linuxu nevynikám, našel jsem si chybějící firmware na webu a stáhl ho.

A pak už jen stačilo před kopírováním ze stažených do lib/... zapnout práva Administrátora.

Pak už jsem jen restartoval počítač a už to funguje.

Díky všem zkušenějším uživatelům za jejich pomoc.