Přerušovaní Radio Tray

Dotazy na tvorbu, zpracování, editaci a prohlížení těchto souborů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Ragiowan
Příspěvky: 30
Registrován: 23 zář 2017, 18:16
Bydliště: u Kladna
Kontaktovat uživatele:

Přerušovaní Radio Tray

#1 Příspěvek od Ragiowan » 05 dub 2018, 08:55

Zdravím,
rád poslouchám rádio. Především internetové. A narazil jsem na existenci Radio Tray. Jsem velmi spokojený. Upravil jsem si seznam stanic dle svého. Vše funguje téměř k mé spokojenosti. Až občasné vypnutí a za okamžik zapnutí vybrané stanice. Předpokládám, že by mohlo jít o malou vyrovnávací paměť Radio Tray. Ale v Nastavení jsem nenašel možnost přenastavení. A nevím kde tento program má ".ini".
Děkuji za jakoukoliv radu.
Dell Latitude D610 / CPU:P-M/1.6 GHz / RAM: 1280MB / HDD: 40GB / RAM VGA: 64 MB / VGA: Intel 915GM / LinuxMint 17.3 rosa - Xfce, Kernel: 3.19.0-32-generic i686 (32 bit) + externí klávesnice a myš + externí monitor HP w2007v

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 2103
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušovaní Radio Tray

#2 Příspěvek od redhawk » 05 dub 2018, 10:33

Kód: Vybrat vše

 ~/.local/share/radiotray/config.xml
v nom upravit buffer size na 656000

Kód: Vybrat vše

<config>
  <option name="volume_increment" value="0.05"/>
  <option name="volume_level" value="1.0"/>
  <option name="url_timeout" value="100"/>
 <!-- tu vložiť nastavenia na zväčšenie bufferu -->
  <option name="buffer_size" value="656000"/>
  <option name="enable_application_indicator_support" value="true"/>
  <!-- valid options are 'appindicator', 'systray' and 'chooser' -->
  <option name="gui_engine" value="appindicator"/>
  <option name="active_plugins"><item>Notifications</item><item>Mate Media Keys</item></option>
Inak je to bug v radiotray od verzie 0.7.3 a prejavuje sa na Ubuntu a jeho klonoch. Pod debianom alebo Fedorou ci Manjarom nie.
Smrt nikdy nelže

Uživatelský avatar
Ragiowan
Příspěvky: 30
Registrován: 23 zář 2017, 18:16
Bydliště: u Kladna
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušovaní Radio Tray

#3 Příspěvek od Ragiowan » 05 dub 2018, 14:23

Zdravím,
děkuji za odpověď. Mám nainstalovanou verzi 0.7.3. Ale dle tvého zdělení
Inak je to bug v radiotray od verzie 0.7.3 a prejavuje sa na Ubuntu a jeho klonoch. Pod debianom alebo Fedorou ci Manjarom nie.
jsem se rozhodl, že na netrádio budu využívat nadále Audacious. I když jsem si oblíbil Radio Tray oblíbil.
Dell Latitude D610 / CPU:P-M/1.6 GHz / RAM: 1280MB / HDD: 40GB / RAM VGA: 64 MB / VGA: Intel 915GM / LinuxMint 17.3 rosa - Xfce, Kernel: 3.19.0-32-generic i686 (32 bit) + externí klávesnice a myš + externí monitor HP w2007v

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 2103
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušovaní Radio Tray

#4 Příspěvek od redhawk » 05 dub 2018, 19:57

Ragiowan píše:
05 dub 2018, 14:23
Zdravím,
děkuji za odpověď. Mám nainstalovanou verzi 0.7.3. Ale dle tvého zdělení
Inak je to bug v radiotray od verzie 0.7.3 a prejavuje sa na Ubuntu a jeho klonoch. Pod debianom alebo Fedorou ci Manjarom nie.
jsem se rozhodl, že na netrádio budu využívat nadále Audacious. I když jsem si oblíbil Radio Tray oblíbil.
no ja som tiez prestal Radiotray pouzivat kvoli par bugom (to vypinanie je len neprijemnost a riesitelna)
pouzivam bud web, alebo http://milki.include-once.org/streamtuner2/
Smrt nikdy nelže

juhele2014
Velkovezír Mintu
Příspěvky: 1385
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: Přerušovaní Radio Tray

#5 Příspěvek od juhele2014 » 05 dub 2018, 21:20

Hmm, streamtuner2 mě nejde, banshee se nechytá, ani VLC. Ale - tato stránka www.181.fm jde spolehlivě ... 8-)

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 2103
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušovaní Radio Tray

#6 Příspěvek od redhawk » 06 dub 2018, 09:16

juhele2014 píše:
05 dub 2018, 21:20
Hmm, streamtuner2 mě nejde, banshee se nechytá, ani VLC. Ale - tato stránka www.181.fm jde spolehlivě ... 8-)
Banshee je 2.9.1 z 2014 namiesto neho Clementine, VLC mi seka, alebo KODI
holt to bude LM :-(
Bohuzial na LM su problemy aj s inymi programami.....
Napriklad AfterShot Pro po zapnuti OpenCL (nVidia) Mint lahne, odpoved od LM tymu vieme opravene bude v LM19.x, najskor vsak 19.1....
Smrt nikdy nelže

Uživatelský avatar
Ragiowan
Příspěvky: 30
Registrován: 23 zář 2017, 18:16
Bydliště: u Kladna
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušovaní Radio Tray

#7 Příspěvek od Ragiowan » 06 dub 2018, 14:31

Zdravím,
redhawk píše:
05 dub 2018, 10:33

Kód: Vybrat vše

 ~/.local/share/radiotray/config.xml
v nom upravit buffer size na 656000

Kód: Vybrat vše

<config>
  <option name="volume_increment" value="0.05"/>
  <option name="volume_level" value="1.0"/>
  <option name="url_timeout" value="100"/>
 <!-- tu vložiť nastavenia na zväčšenie bufferu -->
  <option name="buffer_size" value="656000"/>
  <option name="enable_application_indicator_support" value="true"/>
  <!-- valid options are 'appindicator', 'systray' and 'chooser' -->
  <option name="gui_engine" value="appindicator"/>
  <option name="active_plugins"><item>Notifications</item><item>Mate Media Keys</item></option>
Inak je to bug v radiotray od verzie 0.7.3 a prejavuje sa na Ubuntu a jeho klonoch. Pod debianom alebo Fedorou ci Manjarom nie.
Provedl jsem úpravu
v nom upravit buffer size na 656000
a Radio Tray jede bez problémů.
Vyzkoušel jsem streamtuner2, ale na to jsem poněkud tupý. Navíc jsem nechápal proč využívá ještě další program k přehrávání.
Ale nebudu to víc řešit protože mi Radio Tray jede bez výpadků.
Děkuji za rady
Dell Latitude D610 / CPU:P-M/1.6 GHz / RAM: 1280MB / HDD: 40GB / RAM VGA: 64 MB / VGA: Intel 915GM / LinuxMint 17.3 rosa - Xfce, Kernel: 3.19.0-32-generic i686 (32 bit) + externí klávesnice a myš + externí monitor HP w2007v

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 2103
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Kontaktovat uživatele:

Re: Přerušovaní Radio Tray

#8 Příspěvek od redhawk » 06 dub 2018, 20:37

Ragiowan píše:
06 dub 2018, 14:31

Provedl jsem úpravu
v nom upravit buffer size na 656000
a Radio Tray jede bez problémů.
Vyzkoušel jsem streamtuner2, ale na to jsem poněkud tupý. Navíc jsem nechápal proč využívá ještě další program k přehrávání.
Ale nebudu to víc řešit protože mi Radio Tray jede bez výpadků.
Děkuji za rady
super.
Smrt nikdy nelže

Odpovědět