VLC

Prohlížení, zpracování, editace a tvorba multimediálních souborů (hudba, video, obrázky, ...)
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
alojz
Poradce Mintu
Příspěvky: 253
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: VLC

#11 Příspěvek od alojz » 06 zář 2019, 20:48

...otvor priečinok...a v kazdom priecinku budes mat jeden film,s dvd subormy...alebo to celé prekonvertuj...a kazdy film bude len jeden subor...alebooo pravy klikkk na priecinok,otvorit vo vlc......nič magické...
AMD Ryzen 5 2400G
AMD A9-9425 RADEON R5-prekliaté
AMD A6-5200 APU

Adem
Příspěvky: 93
Registrován: 20 dub 2016, 13:21

Re: VLC

#12 Příspěvek od Adem » 06 zář 2019, 22:16

@oriesok -Takže se ti objeví sloupec Places (jak jsem poradil) a co v něm máš? "Vyfoť" nám to. Zmáčkneš na klávesnici PrtScr a uloží se ti obrázek buď na plochu nebo do Stažené. Přidáš ho sem do diskuze tím, že při psaní níže zvolíš Upravit v editoru a pak níže ještě záložka Přílohy a tlačítko Přidat soubory.
Zkusme ještě pro porozumnění... Pokud poklepeš ten externí disk na ploše, otevře se s těmi filmy (doufám co film, to soubor), klepneš pravým tlačitkem myši nad vybraným souborem filmu a pomocí Otevřít v jiné aplikace... vybereš to VLC. Případně tam po klepnutí pravým bude už Otevřít ve VLC media player.
Jde to tak spustit?
To pro ověření schopnosti tvého VLC pro tu činnost.
LinuxMint 18.3 MATE 64b, i3-8100, RAM 16GB, SSD 240GB, nVidia GTX1050 2GB. - Kodi 17.6 Krypton

oriesok
Příspěvky: 12
Registrován: 04 zář 2019, 19:10

Re: VLC

#13 Příspěvek od oriesok » 07 zář 2019, 08:20

No takze ak idem podla teba Adem tak pravov myskou som to spustil,dal aby zmenilo a ide to,dakujem,ale ked otvorim samotny VLC tak ten stale nevidi HDD,ale z plochy to spustim VLC,takze dakujem,este jedna otazka,ked mam zapojene externe HDD tak pri starte mi to zacalo blbnut,teda nabehne cierna obrazovka z uvodu a dalej nejde,potom odpojim externe HDD a na tvrdo restartnem a system nabehne.Tak asi tolko

Adem
Příspěvky: 93
Registrován: 20 dub 2016, 13:21

Re: VLC

#14 Příspěvek od Adem » 08 zář 2019, 10:39

Pokud máš v nepojmenovaném HTPC nastaveno pořadí bootování jinak než že první je interní disk/úložiště se systémem, může to tak dělat.
Pokud má BIOS, změň to.
Obrázek s VLC a okno Otevřít soubor se ti zřejmě poskytnout nechce.
LinuxMint 18.3 MATE 64b, i3-8100, RAM 16GB, SSD 240GB, nVidia GTX1050 2GB. - Kodi 17.6 Krypton

oriesok
Příspěvky: 12
Registrován: 04 zář 2019, 19:10

Re: VLC

#15 Příspěvek od oriesok » 08 zář 2019, 11:36

Neviem to

oriesok
Příspěvky: 12
Registrován: 04 zář 2019, 19:10

Re: VLC

#16 Příspěvek od oriesok » 08 zář 2019, 13:48

Dalsia skuska prebehla,pri externych zapojeniach dvoch HDD-jeden 2,5 palca a druhy 3,5,plus prehravac FIIO X II,som zistil ze pri starte to robil prehravac FIIO,nenabehlo to z biosu-dlho sa mi ovsem nechcelo cakat,ked som ho odpojil nabehlo HTPC normalne,a ked uz bol nabehnuty tak som pripojil prehravac a hned ho naslo,a ulozilo na ploch,tot vso.

kamowski
Velkovezír Mintu
Příspěvky: 1129
Registrován: 01 pro 2012, 16:30
Kontaktovat uživatele:

Re: VLC

#17 Příspěvek od kamowski » 09 zář 2019, 12:21

ak dobre rozumiem, problém je s týmto vyobrazením:
Snímka obrazovky_2019-09-09_12-06-11.png
pri ktorom sa v časti "Tento počítač - Moje videá" v adresárovej štruktúre v pravom stĺpci ten externý hdd nezobrazuje
snáď niekto poradí ako sa dostať v adresárovej štruktúre o jeden krok vyššie, mne sa to tiež nedarí :)
---
riešením by mohlo byť pridať celý ten hdd do playlistu tak, že v "Playliste" si klikneš .... ->
Snímka obrazovky_2019-09-09_12-12-50.png
a pridáš adresár alebo celý hdd
screenshot_2019_09_09_12_15_30.png

oriesok
Příspěvky: 12
Registrován: 04 zář 2019, 19:10

Re: VLC

#18 Příspěvek od oriesok » 09 zář 2019, 20:52

Ahoj kamowski noja to oddelene na pravo vobec nemam.

juhele2014
Guru Mintu
Příspěvky: 1846
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: VLC

#19 Příspěvek od juhele2014 » 11 zář 2019, 18:18

Musíš to tam mít, přidej něco do playlisu a je to tam ...
např.
Obrázek

oriesok
Příspěvky: 12
Registrován: 04 zář 2019, 19:10

Re: VLC

#20 Příspěvek od oriesok » 28 lis 2019, 18:33

A zase tu mam problem,blu-ray napalovacka pripojena cez usb redukciou,ale neviem nainstalovat AACS,co mi vyhadzuje ako chybu pri prehravani blu-ray cedecka.

Odpovědět