Problém z čárováním při rychlejší scéně na videu

Prohlížení, zpracování, editace a tvorba multimediálních souborů (hudba, video, obrázky, ...)
Odpovědět
Zpráva
Autor
perpet
Příspěvky: 9
Registrován: 13 črc 2015, 12:11

Problém z čárováním při rychlejší scéně na videu

#1 Příspěvek od perpet » 13 črc 2015, 12:18

Problém z čárováním při rychlejší scéně na videu...ubgratoval jsem na 17.2 Rafaelu a od té doby to začlo..mám starší radeon.
Před tím to nedělalo. Může mi nědo pomoct. Díky

perpet
Příspěvky: 9
Registrován: 13 črc 2015, 12:11

Re: Problém z čárováním při rychlejší scéně na videu

#2 Příspěvek od perpet » 13 črc 2015, 12:56

Tak jsem odinstaloval compiz a už to přestalo, ale je to dobré řešení ????

perpet
Příspěvky: 9
Registrován: 13 črc 2015, 12:11

Re: Problém z čárováním při rychlejší scéně na videu

#3 Příspěvek od perpet » 13 črc 2015, 13:11

Tak jsem se teď díval a stejně to úplně nepomohlo..tak nevím...

admin

Re: Problém z čárováním při rychlejší scéně na videu

#4 Příspěvek od admin » 13 črc 2015, 15:14

A jaký používáš ovladač GK?

RadekD
Poradce Mintu
Příspěvky: 254
Registrován: 19 lis 2012, 19:28
Bydliště: Nedaleko Vyškova
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém z čárováním při rychlejší scéně na videu

#5 Příspěvek od RadekD » 14 črc 2015, 12:23

perpet píše:Problém z čárováním při rychlejší scéně na videu...ubgratoval jsem na 17.2 Rafaelu a od té doby to začlo..mám starší radeon.
Před tím to nedělalo. Může mi nědo pomoct. Díky
Obávám se, že na takto položený dotaz neodpoví ani křišťálová koule. Jaké video, v čem to přehráváš - to je minimum, co by případný pomocník měl vědět. Pro začátek: máš v přehrávači zapnuté "odstranění prokládání" ?

Proboha lidi (nejen ty), zvykněte si uvádět alespoň základní údaje: OS, verze, prostředí, základní HW, problémový HW/SW... Každý by si měl ty nejdůležitější údaje dát do podpisu. To není na to, aby někdo "šmíroval", co máte za stroj, nikdo po vás nechce přihlašovací jméno a heslo do systému. Je to na to, aby ten, kdo vám chce případně pomoci, věděl, jestli máte alespoň podobný HW/SW jako on a tím pádem může/mohl řešit stejný problém. Z tvých příspěvků vím jen, že máš LM 17.2 a něco jiného, než Cinnamon, protože píšeš, že jsi odinstaloval Compiz, a "nějakou GK Radeon". To je opravdu žalostně málo a obdivuji satapoucha, že vůbec reagoval :roll:
Acer Swift1, N4200 2.5 GHz max., 4GB RAM, 64+250GB SSD, Intel graphic, Debian 10 Cinnamon
Intel NUC, Celeron J3455, 4GB RAM, 256GB SSD, Debian 10 server, LAMP...
AS8940G, Intel i7 ..., LM19 xfce

Odpovědět