Stránka 1 z 1

Přerušovaní Radio Tray

Napsal: 05 dub 2018, 08:55
od Ragiowan
Zdravím,
rád poslouchám rádio. Především internetové. A narazil jsem na existenci Radio Tray. Jsem velmi spokojený. Upravil jsem si seznam stanic dle svého. Vše funguje téměř k mé spokojenosti. Až občasné vypnutí a za okamžik zapnutí vybrané stanice. Předpokládám, že by mohlo jít o malou vyrovnávací paměť Radio Tray. Ale v Nastavení jsem nenašel možnost přenastavení. A nevím kde tento program má ".ini".
Děkuji za jakoukoliv radu.

Re: Přerušovaní Radio Tray

Napsal: 05 dub 2018, 14:23
od Ragiowan
Zdravím,
děkuji za odpověď. Mám nainstalovanou verzi 0.7.3. Ale dle tvého zdělení
Inak je to bug v radiotray od verzie 0.7.3 a prejavuje sa na Ubuntu a jeho klonoch. Pod debianom alebo Fedorou ci Manjarom nie.
jsem se rozhodl, že na netrádio budu využívat nadále Audacious. I když jsem si oblíbil Radio Tray oblíbil.

Re: Přerušovaní Radio Tray

Napsal: 05 dub 2018, 21:20
od juhele2014
Hmm, streamtuner2 mě nejde, banshee se nechytá, ani VLC. Ale - tato stránka www.181.fm jde spolehlivě ... 8-)

Re: Přerušovaní Radio Tray

Napsal: 06 dub 2018, 14:31
od Ragiowan
Zdravím,
redhawk píše:
05 dub 2018, 10:33

Kód: Vybrat vše

 ~/.local/share/radiotray/config.xml
v nom upravit buffer size na 656000

Kód: Vybrat vše

<config>
  <option name="volume_increment" value="0.05"/>
  <option name="volume_level" value="1.0"/>
  <option name="url_timeout" value="100"/>
 <!-- tu vložiť nastavenia na zväčšenie bufferu -->
  <option name="buffer_size" value="656000"/>
  <option name="enable_application_indicator_support" value="true"/>
  <!-- valid options are 'appindicator', 'systray' and 'chooser' -->
  <option name="gui_engine" value="appindicator"/>
  <option name="active_plugins"><item>Notifications</item><item>Mate Media Keys</item></option>
Inak je to bug v radiotray od verzie 0.7.3 a prejavuje sa na Ubuntu a jeho klonoch. Pod debianom alebo Fedorou ci Manjarom nie.
Provedl jsem úpravu
v nom upravit buffer size na 656000
a Radio Tray jede bez problémů.
Vyzkoušel jsem streamtuner2, ale na to jsem poněkud tupý. Navíc jsem nechápal proč využívá ještě další program k přehrávání.
Ale nebudu to víc řešit protože mi Radio Tray jede bez výpadků.
Děkuji za rady