Stránka 4 z 4

Re: Nepřipojení k internetu - musí se zadávat ručně.

Napsal: 02 bře 2020, 14:20
od stani
Nejde jen o wifi, ale především o LAN.

Re: Nepřipojení k internetu - musí se zadávat ručně.

Napsal: 02 bře 2020, 15:08
od Ventero1
Tak to bude nejspis v tom routeru.

Re: Nepřipojení k internetu - musí se zadávat ručně.

Napsal: 02 bře 2020, 16:24
od stani
Ventero1 píše:
02 bře 2020, 15:08
Tak to bude nejspis v tom routeru.
Na W7 běží perfektně. I k wifi přes něj se např. notebook s Windows nebo mobil s Androidem normálně připojí a vše v pohodě.
Takže router je OK.
Ale Linux si s ním nějak nerozumí.

Re: Nepřipojení k internetu - musí se zadávat ručně.

Napsal: 02 bře 2020, 17:07
od Ventero1
Aha - to je zahada te kombinace, to tedy jo ...