Classifier

Diskuze, problémy a zkušenosti s programy, nástroji nebo balíčkovacími systémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
WillM
Příspěvky: 128
Registrován: 13 kvě 2018, 00:53

Classifier

#1 Příspěvek od WillM » 25 lis 2018, 21:55

Dobry vecer...mohl by sem prosim nekdo dat nejaky popis jak se instaluje Classifier eventuelne jestli je po instalaci potreba restartovat system? Zkousel jsem ruzne navody ale ani po jednom mi Classifier nefunguje...mozna jen problem nekde mezi stolem a zidly ze jsem zapomel neco udelat a ja si toho nevsiml. Diky

kamowski
Velkovezír Mintu
Příspěvky: 1080
Registrován: 01 pro 2012, 16:30
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifier

#2 Příspěvek od kamowski » 25 lis 2018, 22:18

https://www.linux-mint-czech.cz/2018/02 ... kliknutim/
na konci článku je postup, robil som to v LM18.3 xfce
pozri si aj príspevky pod článkom ;)

WillM
Příspěvky: 128
Registrován: 13 kvě 2018, 00:53

Re: Classifier

#3 Příspěvek od WillM » 25 lis 2018, 22:30

to vim....ale i tak mi nefunguje navic kdyz jsem to zkousel drive (nemam na stejnem zeleze poprve Mint) posledni dva radky:

Kód: Vybrat vše

echo „PATH=\“\$HOME/.local/bin:\$PATH\““ >> ~/.bashrc

Kód: Vybrat vše

. ~/.bashrc
tak jsem si tim driv rozhasil terminal

kamowski
Velkovezír Mintu
Příspěvky: 1080
Registrován: 01 pro 2012, 16:30
Kontaktovat uživatele:

Re: Classifier

#4 Příspěvek od kamowski » 25 lis 2018, 22:47

príkazy si zkopíruj zo zdroja, z ktorého som čerpal, je uvedený na konci článku
mohlo by to byť ešte tým, že wordpress zdeformoval aj úvodzovky

WillM
Příspěvky: 128
Registrován: 13 kvě 2018, 00:53

Re: Classifier

#5 Příspěvek od WillM » 25 lis 2018, 22:52

se mi ten prikaz nebo jak bych ty posledni dva radky uhnizdily v terminalu a jakmile jsem otevrel terminal tak se mi nejdrive zobrazilo to a teprve potom jsem mohl psat prikazy na sudo...divne...tak mne to stvalo ze jsem kvuli tomu reinstaloval Mint....

WillM
Příspěvky: 128
Registrován: 13 kvě 2018, 00:53

Re: Classifier

#6 Příspěvek od WillM » 26 lis 2018, 04:44

Classifier uspesne nainstalovany a funguje podle navodu co jsem nasel ruzne po internetu ale pro jeho fungovani jsem musel udelat restart notesu...potazmo systemu.

Odpovědět