Stránka 1 z 1

Remmina - jak se připojit na Remote [vyřešeno]

Napsal: 10 lis 2019, 10:14
od pollux99
Ahoj,

snažím se připojit na remote desktop do práce, ale nefunguje to :(

Tady je screen, jak mám vyplněné RD

https://imgur.com/E107E2L

Dokonce mi dojde potvrzení na Duo Authenticator, který potvrdím.

Ale nakonec to napíše jen "Nelze se připojit k RDP serveru" a tím to končí.

Zkoušel jsem zapnout/vypnout SSH. Zkoušel jsem zatrhnout "ignore certifikate", zkoušel jsem zabezpečení přepnout z NLA, TLS a RPD... včetně "zprostředkovat", ale nic z toho nijak nepomáhá.

Neřešili jste to někdo? Nemáte nějaký nápad?:)

Re: Remmina - jak se připojit na Remote

Napsal: 10 lis 2019, 13:44
od juhele2014
Na vzdálenou plochu ke známému jsem se dostal spolehlivě přes TeamViewer (win7 - LM 19.2 xfce). S tímto nemám zkušenost ... To je na síťaře, snad se někdo ozve ...

Re: Remmina - jak se připojit na Remote

Napsal: 10 lis 2019, 18:21
od pollux99
horstfuchs píše:
10 lis 2019, 18:04
pollux99 píše:
10 lis 2019, 10:14
Ahoj,

snažím se připojit na remote desktop do práce, ale nefunguje to :(

Tady je screen, jak mám vyplněné RD

https://imgur.com/E107E2L

Dokonce mi dojde potvrzení na Duo Authenticator, který potvrdím.

Ale nakonec to napíše jen "Nelze se připojit k RDP serveru" a tím to končí.

Zkoušel jsem zapnout/vypnout SSH. Zkoušel jsem zatrhnout "ignore certifikate", zkoušel jsem zabezpečení přepnout z NLA, TLS a RPD... včetně "zprostředkovat", ale nic z toho nijak nepomáhá.

Neřešili jste to někdo? Nemáte nějaký nápad?:)
reminu neznam, pro pripojei k microsoft rdp pouzivam xrdp
http://ridikulouse.blogspot.com/2012/11 ... a-rdp.html porovnani remmina vs xrdp i s nastavenimi
Ty brďo, udělal jsem to podle toho návodu a normálně to funguje :D

Díky moc!

Re: Remmina - jak se připojit na Remote [vyřešeno]

Napsal: 10 lis 2019, 22:21
od juhele2014
tv je dobra volba pro BFU Souhlas, chodí krz platformy úplně v pohodě. Ale hlavně že pollux99 zprovoznil to RDP, já to psal správně, že se ještě budeš minťákům hodit ... :lol: