Je možné mít v LM nějaký multislovník?

Diskuze, problémy a zkušenosti s programy, nástroji nebo balíčkovacími systémy
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
uleva
Příspěvky: 63
Registrován: 15 črc 2018, 17:53

Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#1 Příspěvek od uleva » 28 úno 2020, 19:52

Prosím o radu.
Je možné získat do LM nějaký multi-sovník něco jako je toto z LangSoftu - PC Translatoru ??

Obrázek
Děkuji
Obrázeka takéObrázek

juhele2014
Guru Mintu
Příspěvky: 2083
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#2 Příspěvek od juhele2014 » 28 úno 2020, 20:33

ANO

Uživatelský avatar
Ventero1
Velkovezír Mintu
Příspěvky: 1088
Registrován: 31 říj 2016, 14:17
Bydliště: Sokolov

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#3 Příspěvek od Ventero1 » 28 úno 2020, 20:38

Taky by me zajimalo ktery to je, jak ho ziskat a kolik stoji pripadne ...
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

Uživatelský avatar
zeleno110
Poradce Mintu
Příspěvky: 338
Registrován: 08 lis 2017, 17:12

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#4 Příspěvek od zeleno110 » 28 úno 2020, 20:49

uleva píše:
28 úno 2020, 19:52
Prosím o radu.
Je možné získat do LM nějaký multi-sovník něco jako je toto z LangSoftu - PC Translatoru ??
Děkuji
Dá sa nainštalovať aj ten, čo máš ty, použiť Wine, Playonlinux, Crossover,

https://postimg.cc/87f2W8Dp

Uživatelský avatar
alojz
Poradce Mintu
Příspěvky: 395
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#5 Příspěvek od alojz » 28 úno 2020, 22:05

...2010 bezi...bez problémov....šecki jazyky... :shock: :shock: :shock:
AMD Ryzen 5 2400G
AMD A9-9425 Stoney Ridge :roll:

Uživatelský avatar
uleva
Příspěvky: 63
Registrován: 15 črc 2018, 17:53

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#6 Příspěvek od uleva » 29 úno 2020, 06:51

Díky za pomoc, především "juhele2014" mi velmi pomohl. Jak to vidím, bude to můj již třetí přítel. Už jsem se setkala se stejně vtipným rádcem - uživatelem jednoho Win fóra "ooooooooooooo"
-------------------
To vím, že bych ho mohla nainstalovat, kdybch měla setup.exe Jenže ten můj je něco jako portable a ve Win ho používám tak, že ho prostě někam rozbalím, i s licencí a aktivací vč. toho, že se jeho doplňky přilepí do Word,Acrobat, IE, ...
Jak na to? Jak se do LM dají použít portable programy z Windows?
__________________
Pro Ventero1 - jestli chceš, tak ti ten balík někam upnu ke stažení a pak ho jen někam ve Win rozbalíš a vytáhneš si zástupce.
Naposledy upravil(a) uleva dne 29 úno 2020, 10:00, celkem upraveno 1 x.
Obrázeka takéObrázek

Uživatelský avatar
uleva
Příspěvky: 63
Registrován: 15 črc 2018, 17:53

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#7 Příspěvek od uleva » 29 úno 2020, 07:09

dell
Naposledy upravil(a) uleva dne 29 úno 2020, 09:58, celkem upraveno 1 x.
Obrázeka takéObrázek

Uživatelský avatar
zeleno110
Poradce Mintu
Příspěvky: 338
Registrován: 08 lis 2017, 17:12

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#8 Příspěvek od zeleno110 » 29 úno 2020, 09:08

Portable program sa dá spustiť v linuxe aj priamo, že zájdeš do adresára programu, nájdeš spustitelný súbor a napíšeš wine súbor.exe
Niekedy je problém, že treba mať 32bitové wine a podporu pre 32 bitové aplikácie v systéme. Pozri tému viewtopic.php?f=25&t=6924 , ale vyskúšaj, čo to spraví.
Pre teba by bolo najlepšie stiahnuť inštalačku Translátoru z https://www.instaluj.cz/pc-translator /tú bez doplnku, asi Lištička/
a nainštalovať ho do toho istého wineprefixu /bootle/ kde je Ms Office /možno bude fungovať aj integrácia do Wordu/
Potom by malo stačiť nájsť adresár Translátora a prepísať ho tým tvojím.
V prípade problémov sa treba ozvať a bude ti "odborne" poradené :)

Uživatelský avatar
uleva
Příspěvky: 63
Registrován: 15 črc 2018, 17:53

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#9 Příspěvek od uleva » 29 úno 2020, 15:47

zeleno110 je fakt dobrej, protože vše stručně a jasně píše:tady
Ano, máš zase pravdu můj milý, moudrý příteli!
Překopčila jsem si svoji složku s "portable" do /home/...
Pak jsem instalovala to demo z Instaluj.cz pomocí CrossOver a vybrala právě tu složku s mým "portable".
No a pak jsem tam jen našla složku se spouštěcími soubory (WDICT.exe je slovník) (WTRAN32.exe je překladač) a spustila je s CrossOverem (spuštěč pak na plochu a do startu).
Super, díky moc
Obrázeka takéObrázek

juhele2014
Guru Mintu
Příspěvky: 2083
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: Je možné mít v LM nějaký multislovník?

#10 Příspěvek od juhele2014 » 29 úno 2020, 16:58

No, prosim, ono to půjde, ne že ne ... ;) Zase měl jůhele pravdu, jako vždy ... :lol: Bohužel - budeš se setkávat stále s těma samejma, bo sem na forum sice lidi choděj, ale jenom si číst. Málo kdo sem k dotazům něco napíše, i když samozřejmě může. A byli bychom pochopitelně rádi, kdyby se ukázal další "rádce", ale nikomu se do toho moc nechce, to je škoda ...

Odpovědět