WIN 10 MENU pre linux...

Diskuze, problémy a zkušenosti s programy, nástroji nebo balíčkovacími systémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
alojz
Vezír Mintu
Příspěvky: 662
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

WIN 10 MENU pre linux...

#1 Příspěvek od alojz » 25 lis 2020, 19:35

...zaujimava tema,dufam ,ze nahradi advanced mate menu v mate 20.04,ktora nijak nefunguje...a neviem to vyriesit...

https://www.linux-apps.com/p/1450887/
a jednoduchy video navod.........
https://youtu.be/C5xCuAbGOLA

...asitaknijak... :o :o :o
AMD Ryzen 5 2400G Raven Ridge
AMD Ryzen 3 3200U Raven Ridge

Uživatelský avatar
milhouse
Poradce Mintu
Příspěvky: 269
Registrován: 03 úno 2015, 09:52

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#2 Příspěvek od milhouse » 26 lis 2020, 16:30

Video je ale z Xfce prostředí. A tokovou hrůzu jako W10 menu nikdy! :)
Dej pravým na Menu Mate a zvol Alternativu. Možná ti to pomůže více.
"...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

akojak
Poradce Mintu
Příspěvky: 282
Registrován: 01 dub 2020, 22:22

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#3 Příspěvek od akojak » 26 lis 2020, 17:10

S menu nie sú žiadne problémy. Funguje mate-menu aj hlavné menu.
mate-menu.jpg
mate-menu.png
hlavné-menu.jpg

Uživatelský avatar
alojz
Vezír Mintu
Příspěvky: 662
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#4 Příspěvek od alojz » 26 lis 2020, 18:16

...pisem o 20.04-ke...ubuntu mate...18.04.3-ku ma mate 18.04...zaujimave,ze ked spustim live,takisto hafruje mate menu,aj na inych kompoch...ked bootnem 20.04-ku tak dam fotasy...aj o chybove hlasenie...ale to je buducnost... :mrgreen: :twisted: :roll:
AMD Ryzen 5 2400G Raven Ridge
AMD Ryzen 3 3200U Raven Ridge

akojak
Poradce Mintu
Příspěvky: 282
Registrován: 01 dub 2020, 22:22

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#5 Příspěvek od akojak » 26 lis 2020, 18:48

Čo ti poviem, máš smolu.....ubuntuuuuuuu.....

akojak
Poradce Mintu
Příspěvky: 282
Registrován: 01 dub 2020, 22:22

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#6 Příspěvek od akojak » 26 lis 2020, 21:54

Vyskúšaj Debian Sid či funguje mate-menu 20.04.3

Uživatelský avatar
milhouse
Poradce Mintu
Příspěvky: 269
Registrován: 03 úno 2015, 09:52

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#7 Příspěvek od milhouse » 27 lis 2020, 10:17

Spíš si stáhni znovu instalačku a přes Torrent!
"...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Uživatelský avatar
Ventero1
Guru Mintu
Příspěvky: 1644
Registrován: 31 říj 2016, 14:17
Bydliště: Sokolov

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#8 Příspěvek od Ventero1 » 27 lis 2020, 12:42

Proč přes torrent?
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

Uživatelský avatar
labeent
Vezír Mintu
Příspěvky: 531
Registrován: 14 lis 2012, 22:57

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#9 Příspěvek od labeent » 27 lis 2020, 20:55

alojz píše: 25 lis 2020, 19:35 ...zaujimava tema,dufam ,ze nahradi advanced mate menu v mate 20.04,ktora nijak nefunguje...a neviem to vyriesit...

https://www.linux-apps.com/p/1450887/
a jednoduchy video navod.........
https://youtu.be/C5xCuAbGOLA

...asitaknijak... :o :o :o
Pokuď Ti nefunguje menu, tak chápu.
Jinak tohle je první věc, kterou u Win 10 likviduji a mám klasický Start jako ve Win7.

Jo a řešení na problémy s Mate a jeho menu se jmenuje Cinnamon :lol:
Obrázek

Uživatelský avatar
alojz
Vezír Mintu
Příspěvky: 662
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: WIN 10 MENU pre linux...

#10 Příspěvek od alojz » 27 lis 2020, 20:57

...chyba neni v stiahnutom subore...v nastaveniach chyba polozka TEMA vzhladu...v oblubenych sa nedaju polozky presuvat,organizovat,pri pokuse organizovania vyskoci hlasenie o chybe...vid skrínsot...
Snímka obrazovky 2020-11-27 20-56-09.png
AMD Ryzen 5 2400G Raven Ridge
AMD Ryzen 3 3200U Raven Ridge

Odpovědět