PlayOnLinux
Re: PlayOnLinux
No já si koupil ten Skyrim a asi 14 dní potom co sem si to zaktivoval na steamu jsem přestal hrát hry. No bylo to i tím létem, že na to nebyl čas a taky jsem pozoroval, že mě to mění. Mamka třeba za mnou přišla něco důležitýho řešit a jsem ji třeba odbyl že teď ne, že mě zabijou a nedá se to uložit. A taky bylo divný, že spoluhráči v online hře byli mladší o 30 let
No ale zase dobrý, že jsem na to konečně po 20-ti letech hraní přišel
Sranda je, že se to chová úplně stejně jako závislost, tzn. platí tam že čím víc hraješ tím víc chceš hrát a pomůže jen se prvních 14 dní zaseknout, že to prostě pouštět nebudu nebo nějaká viróza co tě přismahne do postele. Ale zase jsem přišel o detekci nemoci, vždycky když jsem neměl chuť si něco zahrát tak jsem věděl, že jsem nemocnej 
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64
-
juhele2014
No moje zkušenost: - to není nemoc, jenom útěk z reality, před sebou samým, před blbým pracovním prostředím, před nefunkčním vztahem ... u každýho by se něco našloAllconius píše:No já si koupil ten Skyrim a asi 14 dní potom co sem si to zaktivoval na steamu jsem přestal hrát hry. No bylo to i tím létem, že na to nebyl čas a taky jsem pozoroval, že mě to mění. Mamka třeba za mnou přišla něco důležitýho řešit a jsem ji třeba odbyl že teď ne, že mě zabijou a nedá se to uložit. A taky bylo divný, že spoluhráči v online hře byli mladší o 30 letNo ale zase dobrý, že jsem na to konečně po 20-ti letech hraní přišel
Sranda je, že se to chová úplně stejně jako závislost, tzn. platí tam že čím víc hraješ tím víc chceš hrát a pomůže jen se prvních 14 dní zaseknout, že to prostě pouštět nebudu nebo nějaká viróza co tě přismahne do postele. Ale zase jsem přišel o detekci nemoci, vždycky když jsem neměl chuť si něco zahrát tak jsem věděl, že jsem nemocnej
Linux Mint 17.3 64bit. KDE, kernel 4.4.4, P67A-GD65 (MS-7681), Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz, GeForce GTX 570, 340.76
Napsal jsi to hezky, ten útěk vede právě k tomu, že na to doplatí tobě blízký člověk, ten kdo tě má rád, což je hnusný. No každopádně příští život už budu chytřejší a začnu hnedka od mala třídit důležité věci od nepodstatných. A až mi rodiče ve 2 letech koupí tablet, tak jim ho omlátím o hlavu, že to nechci, že důležitější je zaplatit nájemzbyna píše:No moje zkušenost: - to není nemoc, jenom útěk z reality, před sebou samým, před blbým pracovním prostředím, před nefunkčním vztahem ... u každýho by se něco našloAllconius píše:No já si koupil ten Skyrim a asi 14 dní potom co sem si to zaktivoval na steamu jsem přestal hrát hry. No bylo to i tím létem, že na to nebyl čas a taky jsem pozoroval, že mě to mění. Mamka třeba za mnou přišla něco důležitýho řešit a jsem ji třeba odbyl že teď ne, že mě zabijou a nedá se to uložit. A taky bylo divný, že spoluhráči v online hře byli mladší o 30 letNo ale zase dobrý, že jsem na to konečně po 20-ti letech hraní přišel
Nejdřív sakra dlouho utíkáš někam, pak přijdou "nemoci" aby ti ukázaly, že tudy teda ne a pak přijdeš na to před čím utíkáš a dokážeš to vyřešit a zdravíčko se skokově zlepší a ještě se divíš, že ti to trvalo tak dlouho a pak přijde něco jinýho
,ale tobě to už jde vyřešit rychleji, protože za sebou máš zkušenost, že to jde neutíkat a chce se mi napsat bojovat, ale to asi není to správný slovo, tak teda, že to jde neutíkat a žít. Celkově mám pocit, že tohle se člověk zřejmě učí celej život
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64