World of tanks

Fórum o hrách a zábavě v prostředích Linux Mintu
Zpráva
Autor
Mojmec11
Příspěvky: 49
Registrován: 07 čer 2013, 23:22
Bydliště: Dačice či co :-)

World of tanks

#1 Příspěvek od Mojmec11 » 09 čer 2013, 13:47

Ahoj,začnu od začátku.
Jsem tu nový,Mint zkouším,hlavně kvůli hrám World of tanks a World of warplanes.Co jsem se tak dočetl a já si to taky myslím,že mi to pojede líp než na win XP.Možná časem přejdu úplně na Mint,ale to se uvidí,zatím si musím držet aspon jedny XP z různých důvodů,Na notasu mám win7,tam to jinak nejde,bohužel.
Tak tedy k rozchození hry: něco jsem vyčetl tady:http://www.abclinuxu.cz/poradna/linux/show/352550,nainstaloval si Wine,stahuju Wot...
Taky jsem řešil ovladač grafiky,ten snad už funguje jak má,uvidíme. http://forum.linux-mint-czech.cz/viewto ... 0&start=10
Pokud by mi někdo nějak jednodušeji vysvětlil co a jak budu moc rád.

admin

Re: World of tanks

#2 Příspěvek od admin » 09 čer 2013, 14:15

Zkus a uvidíš, snad to poběží. Dnes pro hraní her v Linuxu je asi nejlepší platforma Steam, kde jsou některé hry zdarma, většina je placených, ovšem nejsou to nijak horentní sumy. I zde na našem webu je o Steamu pár článků, pohledej a počti. Já osobně na hry nejsem, ale někdo se tu určitě najde, kdo to s tebou probere :) .

Uživatelský avatar
KOLEGA
Poradce Mintu
Příspěvky: 365
Registrován: 01 lis 2012, 16:04
Bydliště: Nedaleko Mladé Boleslavi
Kontaktovat uživatele:

Re: World of tanks

#3 Příspěvek od KOLEGA » 09 čer 2013, 15:53

Já jsem na hry vždycky byl a co jsem přešel na Linux, tak už skoro vůbec, ale něco občas přes Wine... Jak říká Satapouch, mrkni se na Steam, ten pokrývá bych řekl tuto oblast velmi dobře :-)
Zažraný linuxový liberál
---
HTC One V - 512 MB RAM, 1GHz - Android 4.0.3, HTC Sense
Cubie Board - 1GB RAM, 1GHz ARM, Linaro 13.04
Lenovo IdeaPad - 8GB RAM, i5, Linux Mint 13 Maya, Cinnamon 2.0.?

Mojmec11
Příspěvky: 49
Registrován: 07 čer 2013, 23:22
Bydliště: Dačice či co :-)

Re: World of tanks

#4 Příspěvek od Mojmec11 » 09 čer 2013, 16:26

No tak určitě bych nechtěl skončit s hraním díky přechodu na linux,to radši zpátky wokna.Ty doby kdy jsem pořád chodil pro rady a kolega mi říkal,že nepotřebuju hry,že mi stačí widle,to už je pryč.Jsem jen zkušený uživatel,tak si chci systém užívat a ne se s ním furt drbat.
WOT je staženo,rozbaleno,zkusím zabojovat.

Uživatelský avatar
KOLEGA
Poradce Mintu
Příspěvky: 365
Registrován: 01 lis 2012, 16:04
Bydliště: Nedaleko Mladé Boleslavi
Kontaktovat uživatele:

Re: World of tanks

#5 Příspěvek od KOLEGA » 10 čer 2013, 00:39

:-D Rozumím ... :-D Pro mě je teďkonc největším hraním štelování čehokoliv (ideálně, když pak něco zbourám) a snaha porozumět Cinnamonu a Mintu
Zažraný linuxový liberál
---
HTC One V - 512 MB RAM, 1GHz - Android 4.0.3, HTC Sense
Cubie Board - 1GB RAM, 1GHz ARM, Linaro 13.04
Lenovo IdeaPad - 8GB RAM, i5, Linux Mint 13 Maya, Cinnamon 2.0.?

Mojmec11
Příspěvky: 49
Registrován: 07 čer 2013, 23:22
Bydliště: Dačice či co :-)

Re: World of tanks

#6 Příspěvek od Mojmec11 » 10 čer 2013, 08:41

Tak nic,nejede to.Jak jsem četl,nejede ten vyblblej spouštěč a na to jsem krátkej.Potřeboval bych to o čem píšou v linku ABC Linuxu přeložit do srozumitelného jazyka,tzn. polopatic návod.

Uživatelský avatar
Allconius
Vezír Mintu
Příspěvky: 807
Registrován: 06 čer 2013, 18:42
Bydliště: Brno

Re: World of tanks

#7 Příspěvek od Allconius » 12 srp 2013, 13:51

tak jsem to zkousel podle navodu: http://worldoftanks.eu/cs/content/soft/ ... rams/1311/ ale nejak mi to neslape objevi se updater a ten spadne hodim sem pak co to vypisuje
LinuxMint 17.3 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 630, KHX1600C9D3P1K2/8G, WD10EFRX

Uživatelský avatar
Allconius
Vezír Mintu
Příspěvky: 807
Registrován: 06 čer 2013, 18:42
Bydliště: Brno

Re: World of tanks

#8 Příspěvek od Allconius » 13 srp 2013, 11:32

Updater se spustí ale háže to hlášku "An unhandled exception is occured"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
LinuxMint 17.3 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 630, KHX1600C9D3P1K2/8G, WD10EFRX

ulo
Poradce Mintu
Příspěvky: 481
Registrován: 31 říj 2012, 16:08

Re: World of tanks

#9 Příspěvek od ulo » 13 srp 2013, 12:56

Něco píšou zde: http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=26736
a je tam někde dole v diskuzi, že to někdo i vyřešil, tak to můžeš zkusit ten jeho postup.
LinuxMint 17.3 KDE (64b) - AMD Athlon II X2 270, MB ASUS M5A78L LE, RAM 8 GB, ATI Radeon HD4350
LinuxMint 17.3 KDE (32b) - DELL Latitude D530

Mojmec11
Příspěvky: 49
Registrován: 07 čer 2013, 23:22
Bydliště: Dačice či co :-)

Re: World of tanks

#10 Příspěvek od Mojmec11 » 14 srp 2013, 07:53

Bohužel ještě pořád nemám desku: viz. Bazar :(

Odpovědět