zdravím,
netuší někdo proč mi v čerstvé instalaci mintu ve firefoxu ukazuje v adresním řádku tento černý proužek?
už jsem FF odinstaloval a nainstaloval zpátky ale stále to tam takto je. ani aktualizace jádra nepomohla.
když se do adresního řádku klepne myší je stále černý proužek vidět, když ho myší označím do bloku a tlačítkem BS smažu tak zmizí a pak už normálně adresu můžu napsat-písmo je vidět...
https://drive.google.com/file/d/0B4y5Q2 ... sp=sharing
prominte ale nejak se mi nepodarilo vlozit obrazek primo pod prispevek, tak aspon tento odkaz...
černý proužek v adresním řádku firefox
-
Re: černý proužek v adresním řádku firefox

-
Ahoj na jednom notebooku mi to taky dela, uz jsem vyzkousel vsechno mozný, ale nic nepomohlo.
myslim , ze chyba je nekde ve firefoxu v pripade ne uplne standartniho monitoru, ten muj notas ma malickej display a pomerne vysoky rozliseni.
Pokud prijdu na reseni dam vedet
myslim , ze chyba je nekde ve firefoxu v pripade ne uplne standartniho monitoru, ten muj notas ma malickej display a pomerne vysoky rozliseni.
Pokud prijdu na reseni dam vedet
a skúsili ste povypínať doplnky?jirkasirka píše:...uz jsem vyzkousel vsechno mozný, ale nic nepomohlo. ...
na obrázku v príspevku vyššie vidím ABP a už som niekde čítal, že sa divne chová
ja ho nemám, neviem posúdiť
-
v configu jsem zkousel par veci, ale tohlo pomohlo. DIKY
cus
Kód: Vybrat vše
gfx.xrender.enabled = false