Někdy je nutné použít tvrdý restart, protože celý systém nereaguje. Podobné je to s Firefoxem. Když jej zapnu, zhavaruje objeví se hláška, zda chci odeslat zprávu či restartovat Firefox. Zkoušel jsem to i s Operou a je to stejné. Protože jsem úplný laik, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo podobný problém a čím to může být způsobeno. Nevím si s tím rady a docela je to nepříjemný problém. Děkuji za případnou zprávu.Cinnamon běží v nouzovém režimu. Chcete ho restartovat?
Padání systému - Cinnamon běží v nouzovém režimu
Padání systému - Cinnamon běží v nouzovém režimu
Dobrý den, nainstaloval jsem Linux Cinnamon Rosa a mám neustále jeden problém. Pořád mi padá systém, objevuje se hláška:
-
Re: Padání systému

Když jsem měl nainstalovanou Petru, tak se tyto problémy neobjevovaly. V poslední době je to každou chvíli. Samozřejmě, že mám slabší stroj, ale proč to nedělalo i dříve a třeba i u Windows?
Jinak moc nerozumím odpovědi "zmačkni Code", tím je myšleno Enter? Jak jsem psal, jsem úplný laik a terminál jsem nikdy nepoužíval.
Jinak moc nerozumím odpovědi "zmačkni Code", tím je myšleno Enter? Jak jsem psal, jsem úplný laik a terminál jsem nikdy nepoužíval.
Kód: Vybrat vše
System: Host: Doma Kernel: 3.16.0-38-generic i686 (32 bit)
Desktop: Cinnamon 2.8.6 Distro: Linux Mint 17.3 Rosa
Machine: Mobo: ASUSTeK model: M4A785TD-V EVO v: Rev X.0x
Bios: American Megatrends v: 0501 date: 10/14/2009
CPU: Quad core AMD Athlon II X4 620 (-MCP-) cache: 2048 KB
clock speeds: max: 2600 MHz 1: 800 MHz 2: 800 MHz 3: 2600 MHz
4: 800 MHz
Graphics: Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RS880 [Radeon HD 4200]
Display Server: X.Org 1.15.1 drivers: ati,radeon (unloaded: fbdev,vesa)
-

Děkuji za odpověď, vyzkouším to. Nevím, jestli to souvisí třeba s tím, že občas se stane, že systém nereaguje při psaní na klávesnici, jakoby se zasekne, a potom napíše např. přes celý řádek jedno písmeno. Taky je zajímavé, že systém padá nejvíc asi 5 hodin po spuštění tzn., ráno zapnu, dopoledne mám problémy a odpoledne už jde normálně. Nevím, ale takhle to mám odpozorováno. Ale jinak ještě jednou díky za odpověď.