Lineage 2

Sekce pro uživatele, kteří usilují o hraní her na Linuxu
Odpovědět
Zpráva
Autor
petrk86
Příspěvky: 19
Registrován: 12 srp 2016, 23:55

Lineage 2

#1 Příspěvek od petrk86 » 06 zář 2016, 02:28

Ahoj
Wine mí píše že u hry lineage 2 není aktivováno AGP pak jsem přez wine v dxdiag zjistil že akcelerace AGP je vypnutá a nejde zapnout hra jde ale já nevím co to tam píše setkali jste se už někdo s tím?

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 3005
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Bydliště: ako kedy

Re: Lineage 2

#2 Příspěvek od redhawk » 06 zář 2016, 08:19

petrk86 píše:Ahoj
Wine mí píše že u hry lineage 2 není aktivováno AGP pak jsem přez wine v dxdiag zjistil že akcelerace AGP je vypnutá a nejde zapnout hra jde ale já nevím co to tam píše setkali jste se už někdo s tím?
screenshot?
Pravděpodobně kecám.

petrk86
Příspěvky: 19
Registrován: 12 srp 2016, 23:55

Re: Lineage 2

#3 Příspěvek od petrk86 » 06 zář 2016, 09:40

redhawk píše:
petrk86 píše:Ahoj
Wine mí píše že u hry lineage 2 není aktivováno AGP pak jsem přez wine v dxdiag zjistil že akcelerace AGP je vypnutá a nejde zapnout hra jde ale já nevím co to tam píše setkali jste se už někdo s tím?
screenshot?
Obrázek

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 3005
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Bydliště: ako kedy

Re: Lineage 2

#4 Příspěvek od redhawk » 06 zář 2016, 13:05

petrk86 píše:
redhawk píše:
petrk86 píše:Ahoj
Wine mí píše že u hry lineage 2 není aktivováno AGP pak jsem přez wine v dxdiag zjistil že akcelerace AGP je vypnutá a nejde zapnout hra jde ale já nevím co to tam píše setkali jste se už někdo s tím?
screenshot?
Obrázek
je to strasne male.
Pravděpodobně kecám.

juhele2014
Guru Mintu
Příspěvky: 1739
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: Lineage 2

#5 Příspěvek od juhele2014 » 06 zář 2016, 16:58

:arrow: Jestli ti jde hra pomalu a cuká se, tak sniž rozlišení. Hra bude plynulejší.

petrk86
Příspěvky: 19
Registrován: 12 srp 2016, 23:55

Re: Lineage 2

#6 Příspěvek od petrk86 » 07 zář 2016, 02:11

juhele2014 píše::arrow: Jestli ti jde hra pomalu a cuká se, tak sniž rozlišení. Hra bude plynulejší.
O cukání nejde napíše to že mám aktivovat AGP a ono ani není kde, v tom DxDiag je aktivace akcelerace AGP ale tlačítko na aktivaci nejde u výpisu DLL souborů v DxDiag jsou chyby, asi chybějící knihovny ale další DirectX přez Winetricks tam prostě nejdou nacpat, hra by měla fungovat normálně akorát tam nenáí popis tlačítek, takže se nikam nedostanu brouzdám po fórech a zatím nic nefungovalo už mi zbejvaj jen ruský a španělský fóra...

juhele2014
Guru Mintu
Příspěvky: 1739
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: Lineage 2

#7 Příspěvek od juhele2014 » 07 zář 2016, 20:28


petrk86
Příspěvky: 19
Registrován: 12 srp 2016, 23:55

Re: Lineage 2

#8 Příspěvek od petrk86 » 07 zář 2016, 22:26

juhele2014 píše::arrow: Co tento návod ? http://wiki.ubuntu.cz/lineage_ii
  • kovi@kovi-System-Product-Name ~ $ /usr/lib/nux/unity_support_test -p
    OpenGL vendor string: NVIDIA Corporation
    OpenGL renderer string: GeForce 9800 GT/PCIe/SSE2
    OpenGL version string: 3.3.0 NVIDIA 340.96

    Not software rendered: yes
    Not blacklisted: yes
    GLX fbconfig: yes
    GLX texture from pixmap: yes
    GL npot or rect textures: yes
    GL vertex program: yes
    GL fragment program: yes
    GL vertex buffer object: yes
    GL framebuffer object: yes
    GL version is 1.4+: yes

    Unity 3D supported: yes
S ovladači problém nemám ta hra píše the game may not be consistant agp is deactivated. please activate agp for consistency, ovladače jsem tam nahrál novější, je taky možnost že to wine prostě neumí. Teď jsem zjistil že v DXDIAG se mi neukazuje moje grafika...

Odpovědět