Viber

Spouštění softwaru pro Windows přes nástroj Wine
Odpovědět
Zpráva
Autor
sano1
Příspěvky: 6
Registrován: 19 říj 2017, 14:59

Viber

#1 Příspěvek od sano1 » 19 říj 2017, 15:28

Zdravim chcem sa opytat...pouzivam apkikaciu viber...ak vyberiem sim kartu a prelozim ju do ineho mobilu tak sa musim nanovo zaregistrovat,pride sms...ale ak by som ju chcel dat spät do toho povodneho..tak tiez sa budem musiet zaregistrovat ale to vsetko ostane..ostane aj ten povodny kod..vdaka

juhele2014
Guru Mintu
Příspěvky: 1672
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: Viber

#2 Příspěvek od juhele2014 » 19 říj 2017, 15:45

OK, kde je problém? Viber je vázaný na jednotlivý android telefon + číslo. Je to ale docela komická aplikace, viz dotaz z fora:
Mám dotaz od pondělí, mi nefunguje v mobilu s androidem tato apka a ani po odinstalování a znovu naistalování to nereaguje a ani mi nepřišel přístupový kód,ví někdo co se s tím děje?? V neděli to fungovalo normálně a pak už konec furt to psalo připojeno, odpojeno nebo že to nereaguje nebo je zablokováno, to by mě fakt zajímalo proč… moc dík nebo Prosím o radu, nejde mi nainstalovat Viber do telefonu “alcatel one touch idol 6030″… Po zadání tel. čísla se mi objeví hláška, že mi do minuty přijde kód. Žádný kód mi nedorazí a telefon se mi blokne a sám se restartuje. Zkoušela jsem to několikrát a stále se mi děje to samé.Manžel má také alcatel, ale jiný tip a jemu se nainstalování povedlo. Nabízí mi to i možnost získat kód když někam zavolám. Prý mi nějaký robot požadovaný kód řekne. Když toto udělám, hodí mě to na web applu. Absolutně tomu nerozumíme. Pomůže mi někdo????Předem moc děkuji ☺☺ supr ... :lol: :lol:

sano1
Příspěvky: 6
Registrován: 19 říj 2017, 14:59

Re: Viber

#3 Příspěvek od sano1 » 19 říj 2017, 16:31

No len chcem vediet....ze ked mam dva telefony a jednu kartu ci stale sa budem musiet zaregistrovst a cakat na sms...alebo to v mobilovh ostane...myslim registraciu..alebo zakazdy raz sa budem mudiet zaregidtrovat...vdaka

lombardo1981
Vezír Mintu
Příspěvky: 548
Registrován: 25 lis 2014, 19:06

Re: Viber

#4 Příspěvek od lombardo1981 » 19 říj 2017, 16:41

:poop:
Naposledy upravil(a) lombardo1981 dne 24 lis 2017, 17:41, celkem upraveno 1 x.
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire TC-705; i3wm; Intel Core i3-4160 CPU @ 3.6GHz; GeForce GTX 745; 8GB RAM DDR3
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire V13 Aluminium; i3wm; Intel Core i5 5257U @ 2.7GHz; Intel Iris Graphics 6100 ; 8GB RAM DDR3L

sano1
Příspěvky: 6
Registrován: 19 říj 2017, 14:59

Re: Viber

#5 Příspěvek od sano1 » 19 říj 2017, 18:52

A ak by boli dve sim karty na to iste cislo???da sa to...??

sano1
Příspěvky: 6
Registrován: 19 říj 2017, 14:59

Re: Viber

#6 Příspěvek od sano1 » 19 říj 2017, 19:14

Pytam sa preto lebo ..svoj mobil uz 3 dni nepouzivam kde je sim karta s cislom...ale kamarat mi vravi ze som sem tam prihlaseny....ako je to mozne????

menom
Guru Mintu
Příspěvky: 1571
Registrován: 12 pro 2012, 15:10

Re: Viber

#7 Příspěvek od menom » 19 říj 2017, 21:22

sano1 píše:
19 říj 2017, 19:14
Pytam sa preto lebo ..svoj mobil uz 3 dni nepouzivam kde je sim karta s cislom...ale kamarat mi vravi ze som sem tam prihlaseny....ako je to mozne????
To je otázka na poskytovateľa služby,

tu ti na to nikto neodpovie ....

.

sano1
Příspěvky: 6
Registrován: 19 říj 2017, 14:59

Re: Viber

#8 Příspěvek od sano1 » 20 říj 2017, 09:19

Tak volal som do telekomu je ina jedna sim karta....ziadna ina..mobil stou kartou nepouzivam..ale sj tak som bol ored 10min.prihlaseny..ako je to mozne???

lombardo1981
Vezír Mintu
Příspěvky: 548
Registrován: 25 lis 2014, 19:06

Re: Viber

#9 Příspěvek od lombardo1981 » 20 říj 2017, 09:46

:poop:
Naposledy upravil(a) lombardo1981 dne 24 lis 2017, 17:42, celkem upraveno 1 x.
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire TC-705; i3wm; Intel Core i3-4160 CPU @ 3.6GHz; GeForce GTX 745; 8GB RAM DDR3
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire V13 Aluminium; i3wm; Intel Core i5 5257U @ 2.7GHz; Intel Iris Graphics 6100 ; 8GB RAM DDR3L

sano1
Příspěvky: 6
Registrován: 19 říj 2017, 14:59

Re: Viber

#10 Příspěvek od sano1 » 20 říj 2017, 09:50

No praveze je len jedna sim karta..ziadna ina..ale aj tak dakujem

Odpovědět