Příspěvek
od klocek » 04 pro 2017, 07:39
No, ja jsem si s tím systémem připadal jak někdy v roce 2008, kdy jsem začínal s Ubuntu. Tehdá nešlo skoro nic.Rozlišení obrazovky, skype, mic., kamera, myš(tady ale nastavení), tiskárna, vypalovačka... Postupně jsem to vše vyladil a pak to docela fungovalo.
To seknutí nebylo až 2x u každého programu za den. Ale dohromady. Nicméně možná jsem našel program, který to měl/má na svědomí. Thunderbird. Včera jsem ho neměl otevřený a neseklo se mi nic. U té kalkulačky to bylo tak, že jsem na ní klikl a tak 20vt.,než se otevřela. A pak jak se otevřela, tak firefox nereagoval a TB vyhodil hlášku o nečinnosti jakéhosi skriptu a jestli mám počkat než se zavře, nebo jestli ho chci zavřít hned. Zavřel jsem všechny okna a programy. FF než se zavřel, to trvalo tak minutu?... Restart PC a pak už zase vše OK. Kalkulačka se ted otevírá do 1vt.
Mě se zdálo, že je to jako když je málo paměti. Mám 3GB a ve Sledování systému, který šel kupodivu otevřít, to ukazovalo, že je užito tak 40% RAM.
Co se týče Rhythmboxu. Používám ho, bo ho mám nejraděj. Pro mne má nejlepší uspořádání oken, řádků atp. Dal jsem přehrát několik alb po sobě. A po nějaké době mi přestal přehrávat na konci jakési písničky. Musel jsem kliknout na další a pak to zase chvíli hrálo. Do konce nějaké další písničky. Včera ovšem jel tak 5h v kuse.
Budu to sledovat a jak se to chová s tym TB. Každopádně je nová verze od včerejška, už ji mám instalovánu, takže možná ty potíže už odstranili. Když tak dám po čase vědět. Pokud nedám, tak je vše OK.