Handbrake nenačte titulky

Prohlížení, zpracování, editace a tvorba multimediálních souborů (hudba, video, obrázky, ...)
Odpovědět
Zpráva
Autor
Abby
Poradce Mintu
Příspěvky: 330
Registrován: 11 led 2016, 16:59

Re: Handbrake nenačte titulky

#71 Příspěvek od Abby » 11 srp 2018, 18:41

Ten návrh na automake 1.15.1 není odmítnutý, to sis jen domyslela (i když uznávám, mohlo to tak vyznít). Já nevím jak tu starší verzi nainstalovat, v repozitáři není, tam je jen ta jedna verze.

Ten přesný název balíčku zjistím jak prosím pěkně?

Jinak nejde o bumblebee, já nechci používat ty dvě karty na zobrazování aby se přepínaly, já jen potřebuju aby byly obě v systému nainstalované. Boinc si to přebere sám a zobrazovat bude jen Nvidia.

Zkusím to, ostatně on jinak OpenSUSE funguje celkem pěkně :-) Akorát prostě z toho vedra jsem na tom s mozkem a únavou asi tak stejně jako ty. Ale nechci se vzdát když mi konečně funguje veškerý HW tak i ten SW se zkrátka nějak musí nechat... Fakt děkuji za trpělivost :-)

lombardo1981
Vezír Mintu
Příspěvky: 563
Registrován: 25 lis 2014, 19:06

Re: Handbrake nenačte titulky

#72 Příspěvek od lombardo1981 » 11 srp 2018, 19:06

Tu som našla na stiahnutie automake 1.15.1: http://ftp5.gwdg.de/pub/linux/suse/open ... ss/noarch/
Aj tu: http://ftp5.gwdg.de/pub/linux/suse/open ... ss/noarch/
Možno sa bude dať inštalovať dvojklikom alebo cez správcu softvéru, či ako sa to tam volá.
Bumblebee (alebo len Optimus) musíš nainštalovať, keď chceš dve grafické karty. Uzavretá nvidia nedokáže dynamicky prepínať (otvorená áno, pomocou PRIME).
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire TC-705; i3wm; Intel Core i3-4160 CPU @ 3.6GHz; GeForce GTX 745; 8GB RAM DDR3
Arch Linux (64-bit); Acer Aspire V13 Aluminium; i3wm; Intel Core i5 5257U @ 2.7GHz; Intel Iris Graphics 6100 ; 8GB RAM DDR3L

Abby
Poradce Mintu
Příspěvky: 330
Registrován: 11 led 2016, 16:59

Re: Handbrake nenačte titulky

#73 Příspěvek od Abby » 11 srp 2018, 19:27

Díky, jdu to zkusit a dám vědět.

Já to ale nepotřebuju přepínat, ten Intel bude jen pro Boinc, nic jiného dělat nebude. Není to v notebooku kvůli úspoře energie, je to v desktopu kvůli výpočtům, které jsou na GPU rychlejší než na CPU. A když mám dvě GPU, je škoda je nevyužít :-) Ale možná to Bumblebee v Linuxu fakt je potřeba i přesto, že ve Windows stačí jen nainstalovat ovladače a Boinc si to detekuje sám.

Abby
Poradce Mintu
Příspěvky: 330
Registrován: 11 led 2016, 16:59

Re: Handbrake nenačte titulky

#74 Příspěvek od Abby » 11 srp 2018, 19:40

Tak já už nevím, nainstalovala jsem automake 1.15.1 a stejně to řeklo tu samou chybu. Zkusím tedy ten Antergos a snad to všechno půjde...

edit: tak už se instaluje, akorát to nikde nepíše jak dlouho to bude ještě trvat. Snad bude všechno ok

Abby
Poradce Mintu
Příspěvky: 330
Registrován: 11 led 2016, 16:59

Re: Handbrake nenačte titulky

#75 Příspěvek od Abby » 11 srp 2018, 23:22

Tak Handbrake funguje, to ostatní podle všeho také, ale Boinc má stejný problém jako v OpenSUSE. Při běžném spuštění se nepřipojí na localhost, našla jsem tento návod - https://wiki.archlinux.org/index.php/BOINC - ale nefunguje nebo něco dělám špatně, chvíli se snaží připojit na localhost a pak suše napíše odpojen a nedaří se mi to rozběhnout.

edit: povedlo se mi to podle toho návodu spustit a nstavit projekty, ale po ukončení a novém spuštění to opět nefunguje, probíhá připojování k localhost a to po chvíli skončí a píše to "Odpojen". Udělala jsem všechno podle návodu a první spuštění fungovalo.

Timothyjexia
Příspěvky: 6
Registrován: 25 led 2019, 07:04
Bydliště: Denmark
Kontaktovat uživatele:

Handbrake nenacte titulky

#76 Příspěvek od Timothyjexia » 27 úno 2019, 03:47

mam prosbudotaz Chci se zeptat jestli tu nekdo nevi nebo ma navod jak udelat takove ty "zrnici" titulky jako jsou napriklad v hororu REC 2 na zacatku ? Moc bych to potreboval,predem dekuji za odpoved

Odpovědět