Fakturace v Linux Mintu - PROFIT
Re: wine
Tak Tak se mi ten profit podařil nainstalovat podle návodu ale ve složce ostatní nemám ten winetricks.
Ale narazil jsem na problém že ikony menu jsou useklé a písmo jakési divné viz,příloha tak jsem psal na podporu jestli s tím jde něco udělat tak uvidím.se mi ten profit podařil nainstalovat podle návodu
1.wine
2.winetricks
3.mdac_typ.exe
4.winetricks jet40 mdac28
Ale narazil jsem na problém že ikony menu jsou useklé a písmo jakési divné viz,příloha tak jsem psal na podporu jestli s tím jde něco udělat tak uvidím.
Ale narazil jsem na problém že ikony menu jsou useklé a písmo jakési divné viz,příloha tak jsem psal na podporu jestli s tím jde něco udělat tak uvidím.se mi ten profit podařil nainstalovat podle návodu
1.wine
2.winetricks
3.mdac_typ.exe
4.winetricks jet40 mdac28
Ale narazil jsem na problém že ikony menu jsou useklé a písmo jakési divné viz,příloha tak jsem psal na podporu jestli s tím jde něco udělat tak uvidím.
Naposledy upravil(a) czpetr dne 20 lis 2013, 14:01, celkem upraveno 1 x.
To je jediný program který musím pouštět na win xp jinak už bych měl jen linux.I když jsem začátečník tak linux je super a zatím se jen učím.Omlouvám se za blbé dotazy.
Je ale zajimavé že na stránkach profitu vypadá program v pohodě.Tam to testují jen na Ubuntu.
Je ale zajimavé že na stránkach profitu vypadá program v pohodě.Tam to testují jen na Ubuntu.
Žádný dotaz není hloupý (skoro) a jakmile by jsi se blbě ptal, tak se někdo ozve , takže směle do toho
Zažraný linuxový liberál
---
HTC One V - 512 MB RAM, 1GHz - Android 4.0.3, HTC Sense
Cubie Board - 1GB RAM, 1GHz ARM, Linaro 13.04
Lenovo IdeaPad - 8GB RAM, i5, Linux Mint 13 Maya, Cinnamon 2.0.?
---
HTC One V - 512 MB RAM, 1GHz - Android 4.0.3, HTC Sense
Cubie Board - 1GB RAM, 1GHz ARM, Linaro 13.04
Lenovo IdeaPad - 8GB RAM, i5, Linux Mint 13 Maya, Cinnamon 2.0.?