19.2 mrzne CAJA

Problémy s čtením, kopírováním, otevíráním a dalšími operacemi s obecnými soubory
Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Ventero1
Vezír Mintu
Příspěvky: 733
Registrován: 31 říj 2016, 14:17
Bydliště: Sokolov

Re: 19.2 mrzne CAJA

#51 Příspěvek od Ventero1 » 06 zář 2019, 17:31

Asi zarytej intelak. To "G" na konci znamena, ze CPU je s integrovanou grafikou. Nevim, co mu brani ho sehnat.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 2998
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Bydliště: ako kedy

Re: 19.2 mrzne CAJA

#52 Příspěvek od redhawk » 06 zář 2019, 18:11

alojz píše:
06 zář 2019, 13:48
...info pre redhawk- AMD Ryzen 5 2400G-tento processor nema skladatel v ponuke,da sa to nahradit processorom AMD RYZEN 5 2600 ???...dalej skladatel vyjadril nespokojnost k proc. ryzen...ale to je detail...
heh s G je s grafikou, 2600 bez za cca rovnaku cenu. tak nech kupi cpu v alze
preto amd ryzen, lebo nema degradovany vykon zaplatami ako intel, a pri cene cca rovnakej ako i3 vykon + 40%
Pravděpodobně kecám.

Uživatelský avatar
alojz
Poradce Mintu
Příspěvky: 196
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: 19.2 mrzne CAJA

#53 Příspěvek od alojz » 06 zář 2019, 20:34

...aha...takze skladatel musi zakomponovat 2400G...!!!!!!...moje otazky mozno,asi isto,pripadaju hlupe,ale nikdy som nemal stolny komp,a komponenty a skladanie kompu su mi uplne cudzie...zároven chcem mat plnohodnotny komp k linuxu,ziadne dodatocné hokuspokusy nechcem prevádzkovat...zial skladatel o linuxu velmi málo vie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 2998
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Bydliště: ako kedy

Re: 19.2 mrzne CAJA

#54 Příspěvek od redhawk » 07 zář 2019, 16:34

alojz píše:
06 zář 2019, 20:34
...aha...takze skladatel musi zakomponovat 2400G...!!!!!!...moje otazky mozno,asi isto,pripadaju hlupe,ale nikdy som nemal stolny komp,a komponenty a skladanie kompu su mi uplne cudzie...zároven chcem mat plnohodnotny komp k linuxu,ziadne dodatocné hokuspokusy nechcem prevádzkovat...zial skladatel o linuxu velmi málo vie... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kto sa pyta dozvie sa.
kto mlci zomrie sprosty.
;)
no ja mam linux vsade, na jednom notebooku a desktope v dualboot s windows 7 pro.
ale co sa tyka cpu mam aj intel (low end az po i5 770k) aj amd v notebookoch (2AMD 3 intel) v desktopoch 2amd 2intel lebo mi v stredu pribudol novy komp (AMD ryzen 5 2400G, 64GB ram, 2x1TB SSD jeden m2 a jeden sata3) a vsade ide linux ako hodinky.
Pravděpodobně kecám.

Uživatelský avatar
alojz
Poradce Mintu
Příspěvky: 196
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: 19.2 mrzne CAJA

#55 Příspěvek od alojz » 07 zář 2019, 17:40

...zatial diky...budem pisat info o vyvoji budovania stolného kompu...pondelok mam zjavenie u skladatela...a potom doriesime aj monitor... :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Uživatelský avatar
alojz
Poradce Mintu
Příspěvky: 196
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: 19.2 mrzne CAJA

#56 Příspěvek od alojz » 09 zář 2019, 15:06

...redhawk-AMD ryzen 5 2400G uz neni v ponuke,da sa to nahradit ryzen 5 3400G???...a aké zmeny treba urobit pri 3400G???..DIKY... :?: :?: :?: :idea:


Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 2998
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Bydliště: ako kedy

Re: 19.2 mrzne CAJA

#58 Příspěvek od redhawk » 09 zář 2019, 20:52

alojz píše:
09 zář 2019, 15:06
...redhawk-AMD ryzen 5 2400G uz neni v ponuke,da sa to nahradit ryzen 5 3400G???...a aké zmeny treba urobit pri 3400G???..DIKY... :?: :?: :?: :idea:
jj da ako pise juhele.
ta doska berie aj zen 2 (3xxx)
https://www.alza.sk/amd-ryzen-5-2400g-d5253938.htm?o=1 na sklade v alze
Naposledy upravil(a) redhawk dne 09 zář 2019, 20:54, celkem upraveno 1 x.
Pravděpodobně kecám.

Uživatelský avatar
redhawk
Guru Mintu
Příspěvky: 2998
Registrován: 12 led 2016, 19:14
Bydliště: ako kedy

Re: 19.2 mrzne CAJA

#59 Příspěvek od redhawk » 09 zář 2019, 20:53

ceske eshopy ee, je z sk
Pravděpodobně kecám.

Uživatelský avatar
alojz
Poradce Mintu
Příspěvky: 196
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: 19.2 mrzne CAJA

#60 Příspěvek od alojz » 09 zář 2019, 21:10

...hmmm...prosim jednoduchu odpoved-do tej zostavy sa da nahradit???...co je to soket am4???...nevyznam sa do toho,uz som vas o tom informoval...a skladatelovy musim dat jasné komponenty...diky... :oops: :oops: :oops:

Odpovědět