To není ode mne porušení toho co jsem napsal nahoře
Dodám Westíkovi že ano, já s tebou souhlasím, ale příklad tj. podívej se do odkazu co sem dal úplně nahoře juhele2014 a dle kterého se také možná on rozhodoval: tam prodejce uvádí v podstatě jen ten frekvenční rozsah ... no a co potom dělat, že?
Ten rozsah dává předpoklad možností (pokud je pravdou) ale jak jsou naplněny je to, o čem ty správně píšeš. Takže buď budu věřit výrobci tedy značce že tu kvalitu on naplňuje (v tom rozsahu) tedy vybírat dle značky nebo vybírat/ověřovat dle vlastního sluchu no ale kde mně ty repráčky ochotně předvedou? a nejen ty jedny?, že?, nebo vybírat dle recenzí tedy kdy za mne poslouchají jiní a já jim mám věřit nebo ne? Jo a také si všimni, že prodejce tam uvádí že bedýnky jsou ze dřeva kdežto v recenzi je uvedena dřevotříska, no v té dřevotřísce je ale také prý to dřevo no tak budiž, já to přejdu. Pravdu ví juhele2014 a který se tam zabořil šroubovákem ...
Ventero1: to je herdek filek obecný jev a trend, taková jako inflace a kazení měny opravuji značky výrobce, ale nad čím jsem si a ještě s tátou fakt zoufal byl výběr a zakoupení křovinořezu na zahrádku. Příkladem.
Není to o tom že by byl malý výběr. Naopak, z nabízeného množství už se ztrácí dnes přehled. Jako u těch repráčků. Jde o to aby se nekoupilo místo křovinořezu bláto. Předposlední náš nevydařený pokus z mnoha byl údajně japonský čtyřtakt který ale přišel v čínsky popsaném balení a nevydržel do plného konce ani své v pořadí jen(!) druhé sekání a jen 4 arové zahrádky
Já už se potom dostal do fáze, kdy jsem lítal po čínských webech v čínštině a tam dodavatelských fabrikách abych zjistil alespoň část pravdy třeba právě o motorech. Který jsou ale na křovinořezu nikoli z Číny ale třeba z Itálie. Tady opravdu pomohlo až zakoupení 3x dražšího křovinořezu Jonsered/Husqarna ... a musím od té doby zaťukat. Jestli to ale platí o výrobci i dnes neodvážím se já napsat.
Křovinořez je řádově už o tisících, tyto repráčky k PC o stovkách do 1 tisíce nebo lehce přes a takže zase o tolik nejde

opravdu nejde?