Představení členů fóra

Diskuze o našem webu, tomto fóru a možnostech jejich vylepšení
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Sian
Příspěvky: 32
Registrován: 25 led 2019, 11:29
Bydliště: Děčín

Re: Představení členů fóra

#21 Příspěvek od Sian »

I když po přečtení celého vlákna nevím jestli má smysl sem něco psát, tak to zkusím. Je mi 34 a jsem z Děčína. Nejsem ajťák nýbrž řidič náklaďáku svému okolí se takříkajíc vymykající. Na Linuxu jedu teprve cca rok. Začal jsem Mintem, abych se přes Ubuntu Mate, KDE Neon a Arch vrátil zase k Mintu. Musím říct, že hlavně chvíle s Archem mi hodně daly. Už jen ta jeho instalace :) Do Linuxu jsem se bezbožně zamiloval a cca půlrok je to můj jediný OS na PC. V notebooku mám taky Mint a manželce jsem vnutil Ubuntu Mate :) Moc rád bych se i nějakým způsobem zapojil do komunitního dění a nebyl jen zaregistrovaným přihlížejícím, ale co by mohl začátečník vytvářet :) Každopádně jsem si i pozorně přečetl o všem co se tu poslední dobou děje a budu doufat v brzké uklidnění páč z toho nemám úplně dobrý pocit. Tož ať se daří ve spolek :)
Linux Mint 19.3 Tricia (64 bit, Xfce)

AMD A10-7800 Radeon R7, 16 GB RAM, ASROCK Radeon RX 570 Phantom Gaming D 8G OC

juhele2014
Příspěvky: 2940
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: Představení členů fóra

#22 Příspěvek od juhele2014 »

:arrow: Sian
To je dobře, že ses ozval, tož vitaj ... No, uklidnilo se to tady, to je pravda, ale minťáci pokračujou, o tom není sporu :) Na foru je převaha BFU, to je úplně v pohodě, je nás tu většina a tak nemusíš mít nějaký komplex, snad z neznalosti, nebo co, ve skutečnosti umíme tu nevědomost dobře maskovat, víš ... :) Teda jak kdo :mrgreen: Ve vlákně Otevřená diskuze kolem Linuxu a OSS je pár volnějších příspěvků, takže neváhej a zkus něco připsat, fantazii se meze nekladou ...

MartyXi
Příspěvky: 19
Registrován: 16 říj 2019, 19:53
Kontaktovat uživatele:

Re: Představení členů fóra

#23 Příspěvek od MartyXi »

Ahoj, no, řeším teď hodně věci v osobním životě - operaci kolem mého rozštěpu atd., dropnul jsem jednu věc na které teď už dělá jen Richard, ale spousta z Vás měla pravdu, s čímž souhlasím a hodně jsem nad tím přemýšlel, je fakt že naletět sem a říct "já jsem tady teď pán" byla chyba, no, budu rád když někteří z Vás odpustí a třeba budeme moci rozvinout nějakou diskuzi, na jakékoliv téma a budovat tu komunitu, kde si budeme všichni rozumět, myslím, že dobrá atmosféra je důležitá pro to, aby jste Vy i my měli motivaci zde trávit volný čas. Ještě se s některými věci teprve seznamuju, takže pokud to půjde, tak hned jakmile najdu komu jsem v zápalu "boje za názor" přidělil varování, zkusím odebrat (jak jsem psal výše, pokud to půjde - ještě nejsem s PHPBB úplně seznámený). Mimochodem všem, kterým bylo ukřivděno smazáním postu, nebo varováním, či jiným neoprávněným trestem, bych se tímto chtěl omluvit.
Martin Orešanský
Project Manager, Back-end developer, Co-Founder v MX Solutions
Počítačový nadšenec a grandfinalista manažerské soutěže UNISIM, ročník 2019.
Držitel certifikátu o Udemy kurzu Social Media Marketing Mastery: Growing An Engaged Audience

Adem
Příspěvky: 132
Registrován: 20 dub 2016, 13:21

Re: Představení členů fóra

#24 Příspěvek od Adem »

Martine, v pohodě. Bylo by naopak kontraproduktivní, kdyby administrátor měl ztrácet sebevědomí a ustupovat z vynucování PRAVIDEL na fóru.
Já tady odcituji jedno z pravidel jiného fóra:
Jste-li napomenuti administrátorem, nereagujte na toto do daného tématu, ale výhradně přes tlačítko NAHLÁSIT. Zatímco Vaše napomenutí je pro ostatní výchovné, reakce na něj je již zbytečná. U tohoto bodu platí výjimka a za porušení budete vyloučeni z fóra ihned.
Je pravda, že ADMIN je do jisté míry tolerantní, ale JE tam VŽDY PÁNEM.
LinuxMint 21.1 MATE 64b, i5-9600KF, RAM 32GB, SSD 240GB, nVidia GTX3050 8GB. - Kodi 20.1 Nexus

Uživatelský avatar
Ventero1
Příspěvky: 2763
Registrován: 31 říj 2016, 14:17
Bydliště: Sokolov, Olomouc

Re: Představení členů fóra

#25 Příspěvek od Ventero1 »

No - tebe sme tady potřebovali, ty hegemonisto ...
... fórum musí být vždy konstituční, jinak se rozpadne ...

MartyXi:
Je super, že to zkoušíš vzít za jiný konec. Vznikla sice už nějaká škoda, ale při troše štěstí bude zase hej ...
Brzy se uzdrav, chlape.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

Uživatelský avatar
labeent
Příspěvky: 756
Registrován: 14 lis 2012, 22:57

Re: Představení členů fóra

#26 Příspěvek od labeent »

Sian píše: 10 lis 2019, 19:11 I když po přečtení celého vlákna nevím jestli má smysl sem něco psát, tak to zkusím. Je mi 34 a jsem z Děčína. Nejsem ajťák nýbrž řidič náklaďáku svému okolí se takříkajíc vymykající. Na Linuxu jedu teprve cca rok. Začal jsem Mintem, abych se přes Ubuntu Mate, KDE Neon a Arch vrátil zase k Mintu. Musím říct, že hlavně chvíle s Archem mi hodně daly. Už jen ta jeho instalace :) Do Linuxu jsem se bezbožně zamiloval a cca půlrok je to můj jediný OS na PC. V notebooku mám taky Mint a manželce jsem vnutil Ubuntu Mate :) Moc rád bych se i nějakým způsobem zapojil do komunitního dění a nebyl jen zaregistrovaným přihlížejícím, ale co by mohl začátečník vytvářet :) Každopádně jsem si i pozorně přečetl o všem co se tu poslední dobou děje a budu doufat v brzké uklidnění páč z toho nemám úplně dobrý pocit. Tož ať se daří ve spolek :)
Článek na téma něčeho, co jsi řešil a vyřešil, článek na nějaký oblíbený program nebo činnost (např. Gimp, fotografování, vhodná navigace a její instalace a použití - nemusí se vše nutně týkat jen Mintu). Každý nový přispěvatel je vítán.

Už se těším na nějaký článeček od Tebe.
Obrázek

Zamčeno