...tak to je naozaj daleko osobnejsi zazitok...ale momentalne to vynecham,akoze ten zazitokkk...
...zdroj-spravy v telefone,asi od gugel......

Moderátor: Ventero1
Windows je vinikajucim miestom,kde dokazes upustit uzdu fantazii a v porovnani s konkurencnymi operacnymi systemami mozes dosiahnut daleko osobnejsi zazitok....
Vyzerá to tak, že nastal čas začať využívať voľné energie, ktoré sú nekonečné a veľmi lacné.juhele2014 píše: 16 srp 2020, 20:34 o tom mentalnim moru, ktery zasahl soucasne pokoleni No a co jako? Proč by mladý a nadšený měli řešit nějakej linux, když není IN ? To je pro nějaký divný chytrolíny, což voni nejsou, a takže to neřešej. Taky sem jako mladej neřešil vedoucí úlohu komunistický strany, poněvač to bylo naprosto vo ničem. Takže současný zblblý pokolení řeší jen věci v souladu s oficiální reklamou a propagandou, a čemu nerozuměj, jdou od toho. Tak je to správné a tak to má být ...Až bruselskej židobolševik rozjede ZELENOU DOHODU PRO EVROPU, to bude kolotoč. Máme se na co těšit, a jestli bude linux lepší nebo horší, to bych nechal koňovi ...
http://dfens-cz.com/zelena-dohoda-pro-e ... si-pohled/
Buď nechápeš, nebo schválně překrucuješ, co jsem napsal. NIKDY nepíšu, že je někdo hlupák ! Ani jsem nenapsal, že Debian je nejoblíbenější. Napsal jsem, že se ho lidé bojí, protože je pořád někdo straší. A to, že je nějaké fórum velice rozsáhlé podle mne znamená mj. že je sice distro rozšířené, ale obsahuje tolik chyb a problémů, že se musí stále něco řešit. NIC VÍC a NIC MÍŇ ! Tak ze mne nedělej nepřítele Mintu nebo něčeho jiného.stani píše: 15 srp 2020, 07:14Aha, takže o Debian je obrovský zájem, zřejmě ho má každý druhý.RadekD píše: 15 srp 2020, 06:42 Ale podle mne to není nezájmem uživatelů, pouze vše funguje a tak není co řešit! Narozdíl od obrovského ubuntího fóra a dalších...
A že by na ubuntím (mintím) foru byly jen samý hlupáci-začátečníci, který neví nic o tom zázračném distru Debian?
Takže nejoblíbenější a nejrozšířenější je Debian, a Ubuntu a Mint jsou daleko za ním, že?![]()
Tak nevím, asi tu mám jiné příspěvky než ty, cituji tvoje vyjádření:stani píše: 17 srp 2020, 08:57 Já jsem někde napsal, že tys napsal, že je někdo hlupák? .. Nebuď hysterik
A na otázku o rozšířenosti distra jsi neodpověděl... Je tedy Debian oblíbenější a rozšířenější než Mint, Ubuntu?...