Ahoj,
Včera som asi omylom zavadil o nejaké klávesy a od vtedy sa mi môj browser Firefox otvára do workspace číslo 2. Ak chcem pracovať s prehliadačom, musím sa teda prepnúť do iného workspace. To sa deje aj po reštarte PC. Kliknem na ikonku Firefox a nič. Musím sa prepnúť pomocou kláves "ctrl+alt+<šípky>". Keď dám do hlavného menu vyhľadať "workspace", tak nič neukáže. A keď sa snažím klikať myšou po workspace menu (na obrázku) vyvolanom klávesami "ctrl+alt+<šípky>", tak sa tiež nič neukáže. Ako by sa to dalo navrátiť do pôvodného stavu, prípadne ako vypnúť funkcionalitu workspace úplne?
Linux Mint Mate 20 (anglicky)
hal_sk píše: 22 úno 2022, 08:41
Ahoj,
Včera som asi omylom zavadil o nejaké klávesy a od vtedy sa mi môj browser Firefox otvára do workspace číslo 2. Ak chcem pracovať s prehliadačom, musím sa teda prepnúť do iného workspace. To sa deje aj po reštarte PC. Kliknem na ikonku Firefox a nič. Musím sa prepnúť pomocou kláves "ctrl+alt+<šípky>". Keď dám do hlavného menu vyhľadať "workspace", tak nič neukáže. A keď sa snažím klikať myšou po workspace menu (na obrázku) vyvolanom klávesami "ctrl+alt+<šípky>", tak sa tiež nič neukáže. Ako by sa to dalo navrátiť do pôvodného stavu, prípadne ako vypnúť funkcionalitu workspace úplne?
Linux Mint Mate 20 (anglicky)
A keď ukončíš Firefox v druhom workspace, prepneš sa do prvého workspace a znova spustíš Firefox v tom prvom workspace, tak sa stane po reštarte čo? Či si náhodou nepamätá, kde bol naposledy spustený.
ako prvé, by som myšou chytil okno ff a pretiahol naspäť na plochu, ktorú chcem
alebo klik pravým dole do lišty na záložku ff, .... niečo si vyber z ponuky
urobil si to?
kamowski píše: 22 úno 2022, 15:41
alebo klik pravým dole do lišty na záložku ff, .... niečo si vyber z ponuky
urobil si to?
Klikol som pravým na záložku FF v lište a ozaj je tam ponuka ohľadom workspace - takže to je tiež cesta. Ale ako som písal, už je to vyriešené inou metódou.