smazani cele sekce na tomto foru

Témata mimo Linux, o dění okolo světa PC a o moderních technologiích

Moderátor: Ventero1

Pravidla fóra
Tato sekce obsahuje témata, která se nemusí týkat distribuce Linux Mint. I zde ale dodržujte pravidla fóra.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
alojz
Příspěvky: 1395
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#31 Příspěvek od alojz »

Tato diskuze se opět zvrhává k podobě původní sekce
generalny stab zasadal...varoval som vas... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...horsi je,ze avatar som zmazal,a z kompjutra nahradny avatar zahadne zmizol... :roll: :roll: :roll: ...a original visi v inej galaksie... :oops: :oops: :oops:
AMD Ryzen 5
RADEON RX 6400 dual

Uživatelský avatar
alojz
Příspěvky: 1395
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#32 Příspěvek od alojz »

...pán zeleno dakujem... :mrgreen: :oops: :shock:
...este citujem pre generalny stab pana uhrika,poslanca eu,k zablokovaniu intern.stranok-vymazat vrejne diskusie,je jednoducho chory,a sialeny totalitny napad...
https://www.youtube.com/watch?v=qptyOlpOHT0
...mozog ma kazdy,ale rozum nema kazdy... :roll: :roll: :roll:
AMD Ryzen 5
RADEON RX 6400 dual

Uživatelský avatar
Ventero1
Příspěvky: 2791
Registrován: 31 říj 2016, 14:17
Bydliště: Sokolov, Olomouc

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#33 Příspěvek od Ventero1 »

onedin píše: 27 úno 2022, 17:25 :arrow: Ventero
Tebe ako človeku svetla a pravdy neprislúcha obhajovať sa a čokoľvek vysvetlovať sluhom temnoty, ktorí majú zjavné problémy rozlišovať medzi realitou a fantáziou.
Ešte naposledy urobili veľkú službu svetlu tým, že zobudil z kómy ďalších, ktorým sa to možno nepodarilo za posledné 2 roky prebúdzania. Táto stránka poslúžila svojmu účelu hlavne za posledné obdobie.
Začína nová epizóda a nové výzvy. Stránky sa vytvárajú a vymazávajú.
Možno by si mal vytvoriť svoje stránky a venovať sa viac spoločenským témam. Vieš písať a máš o čom. Je to viac než aktuálne. Netreba sa báť tvorby stránok, podpora a pomoc sa vždy nájdu a tiež záujem miliónov.

Patrí ti uznanie Zlatého Veku

Zlaty_Vek.jpg
Ani tisíc lží neznemí pravdu.
Všetko slúži svetlu, dokonca aj temnota.
Krásné - děkuji - jsi ve svém věku nejspíše o dost dál, než já. Nemyslím však, že by většina lidí přímo sloužila temnotě - minimálně ne úmyslně. Nejsou špatní - jen jsou těmi skutečnými služebníky temna silně ovlivněni a bojí se. Strach je ta nejsilnější zbraň k manipulaci a já ho také mám. A mám ho hodně - o to musím být silnější ve své Lásce, stejně jako v přísnosti - to je úděl bojovníka. Jedině v Pravdě je opravdová Láska a v Lásce ta nejhlubší Pravda. A oboje je někdy až "kruté" ve své syrovosti ... Nebo jinak Světlo je informace, Informace je světlo - to je vyřčeno v Buddhismu a jinou formulací i v Bibli (Jan 1:1-14) a je to taky základ kvantové fyziky.
Ano - máš pravdu - vše na tomto světě je pomíjivé a pokud naše diskuze jednoho jediného člověka posunula o kus blíže pravdě (ať už je jakákoliv), tak ho posunula blíže k Lásce.

Ani tisíc lží nezmění pravdu a každý jeden prožitek je více, než tisíce slov.

Jak jsi psal, tak je důležité probouzet lidi z letargie a někdy holt musí být prostředky a jejich forma úměrné hloubce té letargie a otupění ...

Ani admin mstanke to nemyslí špatně - chce to nejlepší pro tyto stránky a pro Linux obecně.

Jestli se nabízíš nebo o někom víš, tak můžeme udělat nějaký projekt (ozvi se via SZ) - osobně neumím dělat stránky a ani na cokoliv nechci být sám - nepřinášelo by mi to radost.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

math29
Příspěvky: 89
Registrován: 03 úno 2013, 01:31

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#34 Příspěvek od math29 »

mstanke píše: 27 úno 2022, 17:18 Tato diskuze se opět zvrhává k podobě původní sekce a objevují se tu příspěvky hodně off-topic k tomuto tématu. Zdržte se prosím podobných debat, abychom nemuseli zamykat další témata.

V soukromých zprávách si přečtu, co má Ventero1 na srdci, a od toho se odpíchneme.
OK, všetci chápeme, je problém to aj ustrážiť, keď nikto ani nevie, čo vlastne treba strážiť :|
Aj tak je však škoda celej sekcie, boli tu tri (teda ja som si všimol tri vlákna) kde sa miešala politika a kovid, možno stačilo zmazať tie tri vlákna a nie celú sekciu a upozorniť, že tieto dve témy tu budú tabu. Napr. o hokeji sa snáď v OT sekcii môžeme baviť. Československo ziskalo na OH v hokeji opäť medailu, bronzovú, to nikto nepoprie ;) Ani to, že za Atlantikom ziskali muži lejno a zachraňovali ich feministky :D

P. S. Všímate si že sa bavíme o cenzúre? O tom čo sa môže a čo nemôže písať. Kam sme sa to v tej "demokracii" dostali, že sa o tom vôbec bavíme.. :!: Vekom cca 50+ presne vedia o čom to je, rozumnejší mladší tušia. Je to kruté, ale prispôsobíme sa, aj keď to pod pokrievkou poriadne vrie.. Čo už..

Uživatelský avatar
Ventero1
Příspěvky: 2791
Registrován: 31 říj 2016, 14:17
Bydliště: Sokolov, Olomouc

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#35 Příspěvek od Ventero1 »

Aj tak je však škoda celej sekcie, boli tu tri (teda ja som si všimol tri vlákna) kde sa miešala politika a kovid, možno stačilo zmazať tie tri vlákna a nie celú sekciu a upozorniť, že tieto dve témy tu budú tabu.
O tomto už vedeme soukromé jednání s mstanke. Jakožto ten nejhorlivější kverulant a nejostřejší oportunista :mrgreen: , teď prosím, zdržme se všichni čehokoliv problematického, nesklouzávejme do ostřejšího tónu a držme se maximálně daného tématu. Až dojdeme s adminem k nějakému konsensu, tak dáme vědět. Je třeba aby jsme zde byli spokojení všichni - správci i přispěvatelé - a je pravda, co mi napsal mstanke do SZ, že nechceme odrazovat lidi. A víme jací lidé jsou a jakou optikou vnímají jisté věci ...
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

Livan
Příspěvky: 317
Registrován: 16 kvě 2014, 21:15

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#36 Příspěvek od Livan »

Pravdu povediac, nepáči sa mi, že sa tento rýdzo technický web poslednou dobou premenil na "Tlčhubáreň", kde sa diskutuje o možnom aj nemožnom. Ako je uvedené v pravidlách, citujem "Ve všech tématech kromě těch explicitně k tomu určených (Ostatní distribuce, Tipy a triky pro Linux) je zakázáno psát příspěvky a uvádět odkazy nesouvisející s operačním systémem Linux Mint." S týmto sa plne stotožňujem a nemyslím si, že je to forma cenzúry. Takéto príspevky a témy sem proste nepatria. Ak si chcete zapolitizovať, tak to robte na fórach, ktoré sú na to určené alebo v krčme. Tu sa venujme Linuxu alebo počítačom.

Uživatelský avatar
Ventero1
Příspěvky: 2791
Registrován: 31 říj 2016, 14:17
Bydliště: Sokolov, Olomouc

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#37 Příspěvek od Ventero1 »

Sekce "Volná diskuze" byla dohodnutá a primárně určená k příspěvkům mimo téma Linux. To, že se neaktualizovalo znění pravidel po vzniku této sekce je irelevantní - to je opomenutí admina a nikoliv porušení pravidel. "Tlčhubáreň" považuji, vzhledem k obsahu, rozsahu a sofistikované úrovně příspěvků, za dehonestační termín a ohrazuji se proti němu.
Nicméně, jak jsem psal, odpolitizujme tedy a jinak se bavme o čemkoliv a proto je ta sekce důležitá, ať neplevelíme témata zaměřená. Proto jsme si také tuto jmenovanou sekci onehdy vyžádali - to je její účel a smysl. Nechtěli jsem mít ryze technický web - chtěli jsme ho mít i lidský ...
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

Uživatelský avatar
alojz
Příspěvky: 1395
Registrován: 14 pro 2016, 21:04

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#38 Příspěvek od alojz »

...pan livan plne respektujem tvoj prispevok...aleee,no toto slovicko som chcel vynechat,no zamerne som nevynechal...na ostatnych forach politizuje vzdelany clovek s alkoholikom napriklad...tu politizuju pouzivatelia,ktory su na urovni,a rovnocenny...a dokonca virtualne znami...ja osobne moje nazory nechcem ani nebudem prezentovat na azete,sezname pre blbych...fésbuk nemám...ani na CNN pre hlupakov,verejne tiktok...ani ty nezastanes pri ožratom bezdomovci rozoberat linux...šak nie???...je to pod tvoju uroven...a uz linux je bezproblemovy,tak clenovia mozu diskutovat aj mimo linux...rozsirenie obzoru...nakoniec tie témy,ktore sa rozobrali,boli akutne...dakujem...alojz... :roll: :oops: :shock:
AMD Ryzen 5
RADEON RX 6400 dual

math29
Příspěvky: 89
Registrován: 03 úno 2013, 01:31

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#39 Příspěvek od math29 »

Livan píše: 27 úno 2022, 20:53 Pravdu povediac, nepáči sa mi, že sa tento rýdzo technický web poslednou dobou premenil na "Tlčhubáreň", kde sa diskutuje o možnom aj nemožnom. Ako je uvedené v pravidlách, citujem "Ve všech tématech kromě těch explicitně k tomu určených (Ostatní distribuce, Tipy a triky pro Linux) je zakázáno psát příspěvky a uvádět odkazy nesouvisející s operačním systémem Linux Mint." S týmto sa plne stotožňujem a nemyslím si, že je to forma cenzúry. Takéto príspevky a témy sem proste nepatria. Ak si chcete zapolitizovať, tak to robte na fórach, ktoré sú na to určené alebo v krčme. Tu sa venujme Linuxu alebo počítačom.
Ja si myslím že pokiaľ je voľná diskusia v sekcii na to určenej a je v súlade s platnými zákonmi a právnymi normami (ČR SR EÚ) stačí si ju nevšímať pokiaľ ma to nezaujíma alebo to nechcem čítať. Snáď nikto nikoho nenúti čítať to čo sa mu nepáči, alebo? Tvrdo Mint? 5 max 8 ľudí na fóre a zvyšok iba občas pri problémoch? Z tých pár ľudí koľko tu zostane časom? Celkovo CZ/SK Linux fóra (rýdzo technické weby) upadajú tak do nich treba ešte viac zaťať sekerou? Nezdá sa mi to ako najlepšia cesta. Každý web sa snaží mať a udržiavať aj OT sekciu. Skús porozmýšľať prečo. Podľa mňa nie sme roboti, a nechceme byť ani humanoidi..

juhele2014
Příspěvky: 2940
Registrován: 19 kvě 2014, 17:47

Re: smazani cele sekce na tomto foru

#40 Příspěvek od juhele2014 »

keby sa pisalo len o LM, tak sa to tu moze rovno zavriet.

S tím se na 100% ztotožňuji ...

Rusky stat sa proste odpojil od medzinarodnej siete internetu. a vsetky statne stranky su dostupne iba z uzemia RF

Přes TOR se na ruský weby dostaneš, nebo ne ??

Zamčeno