Linux Mint 22 stable
Linux Mint 22 stable
Uz niekolko dni je vonka linux mint 22 stable verzia. Chcem sa opytat, ci to uz niekto pouziva a ci to ide stabilne. Ja sa chytam instalovat (nerobim nikdy upgrade), tak ci este nepockat na vychytanie much. Ak si spominam, tak po vydani 21 bolo do niekolkych dni vydane mnozstvo patchov.
Re: Linux Mint 22 stable
Ide veľmi dobre. Doporučujem
No ještě uvidím, jestli se mně vůbec podaří ta instalace (UEFI bios či co)

.
Mame potvrdene, ze verzia Mate funguje. Uzivatel miloslav.Čermák dal obrazok v prispevku o archive...
.
Mame potvrdene, ze verzia Mate funguje. Uzivatel miloslav.Čermák dal obrazok v prispevku o archive...
.
.
Verzia Linux Mint 22 Cinnamon taktiež ide super. ja osobne som sa nestretol s ničím čo by nefungovalo...
Se přiznám, že jsem svýho času trochu zkoušel všechny 3 verze (C, M, X) a nějak žádný extra rozdíl jsem nepozoroval, takže volím tu nejmíň HW žravou verzi tedy Xfce (navíc mám "nakreslený" svoje vlastní Xfwm okenní téma)

Ja som zvyknuty na skoricu ... nemam co riesit pri 32GB RAM a Ryzen 5600.
Pánko velkomožný si môže dovoliť aj škoricu 
Snl: Myslis, ze by jsi mohl to okenni tema upnout? Nebo rovnou dat na xfce-look.org?

Snl: Myslis, ze by jsi mohl to okenni tema upnout? Nebo rovnou dat na xfce-look.org?
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Nevím jak se to dává tam, ale sem to poslat můžu.
Kreslil jsem to mám dojem "ručně" v Pintě - možná to někdy překreslím v Inkscape až nebudu vědět coby (i když teď se mně to plete, jestli už se nestalo)
Umístit do: /home/"název vašeho účtu nebo jak se tomu říká"/.themes/snl/xfwm4/
Pak se objeví jako položka "snl" v nabídce Theme ve Window Manager (který spustíte normálně z "nabídky start")
Kreslil jsem to mám dojem "ručně" v Pintě - možná to někdy překreslím v Inkscape až nebudu vědět coby (i když teď se mně to plete, jestli už se nestalo)

Umístit do: /home/"název vašeho účtu nebo jak se tomu říká"/.themes/snl/xfwm4/
Pak se objeví jako položka "snl" v nabídce Theme ve Window Manager (který spustíte normálně z "nabídky start")