orel píše: 29 říj 2024, 10:32
Zdá se, že jsem vyřešil oba problémy.
Ve W10 jsem na záchranu mptrosek použil DiskGenius. Viděl kartu a na ní soubory uměl překopírovat soubory na jiné medium.
V LM a programu Disky jsem pak naformátoval kartu na FAT32. Vložilem kartu od přehrávače, zkusil nahrát na diktafon nějaký kousek, kartu vložil do PC a v CAJA mělem možnost vidět složku "record" a v ní ten namluvený soubor.
Problém má přehravač a následně CAJA s exFat
velice děkuji za asistenci
Tak uz pozname jake je spravne riesenie tejto zahady, este mi neni jasne, kde bola naformatovana ta karta predtym, ked to neslo v linuxe. Vo windows ci mozno v tom zariadeni Hiby asi ?
Spíš by mě teď zajímalo, jak zobrazím obsah samotného přehrávače. Jsou v něm uloženy třeba ty playlisty a databáze písniček. Včera jsem nakopíroval zachráněné soubory zpátky na kartu(FAT32). Po vložení do přehrávače jsem nemusel aktualizovat databázi. Soubory na kartě jsou spárovány s databázi písniček i playlisty.
orel píše: 30 říj 2024, 06:42
Původně jsem ji formátoval v LM a Disky na exFat ..
Bohuzel se dost casto setkavam s tim, ze ne ext oddily naformatovane v Linuxu mivaji problemy - zvlaste u fat32. Neco je tam roky spatne a kdyz delam multiboot flesky, tak je musim delat pod Win (formatovat a kopirovat soubory) jinak nejsou spolehlive. V Linuxu pak jen instaluji grub2.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...