Vážení, netušíte někdo,jestli existuje nějaký nástroj, který zamkne klávesnici a pak zase odemkne?
Mám problém s kočkou, když si na chvilku odskočím, kočka mi skočí na stůl s počítačem a a různě šlape po klávesnici (děsně se jí to líbí), případně si tam i ustele, čímž pomačká různé klávesy a způsobí tak značné národohospodářské škody.
Kdyby existovala nějaká klávesová zkratka, která by zamkla klávesnici a pak zase odemkla, asi by to řešilo problém.
Zamknout / odemknout klávesnici. Vyřešeno
Re: Zamknout / odemknout klávesnici.
Existuje nastroj, ktery zamkne kocku - jmenuje se Schrödingerova bedna
Urcite to pujde nejakym skriptem - hledal bych nekde kolem xkb, xinput apod. Otazka, zda to plati i pro nove verze - nejak ty zmeny nestiham ..
Urcite to pujde nejakym skriptem - hledal bych nekde kolem xkb, xinput apod. Otazka, zda to plati i pro nove verze - nejak ty zmeny nestiham ..
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Nainštaluj si xtrlock
Po zadaní do terminálu sa uzamkne klávesnica a aj myš. Otvoríš to heslom ktorým sa prihlasuješ. Môžeš si urobit na ploche spúšťač.
Po zadaní do terminálu sa uzamkne klávesnica a aj myš. Otvoríš to heslom ktorým sa prihlasuješ. Môžeš si urobit na ploche spúšťač.
Jo - to je to, na co jsem si nemohl vzpomenout. A pak si udelat spoustec na plochu treba ..
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
...v minulosti u nás Feri to takto riesil,ked už mal dost facebokovania...
AMD Ryzen 5
RADEON RX 6400 dual
RADEON RX 6400 dual
-
Download Instagram Reels effortlessly with our free and user-friendly tool. Save your favorite Reels videos in high quality directly to your device. No registration required. Compatible with all devices. Start downloading now!