Jestliže specializovaná čs. stránka stále ještě ani neinformuje o tom, že vyšel Mint 22.1, tak je to docela smutné. Moc článků se už tady neobjevuje, tak alespoň tyhle by měly být určitě pravidlem. O novém Mintu ale už stihli informovat i všeobecné weby s Linuxem i speciální rozcestníky pro stahování softwaru. Jen čs Mint nic. To se tady fakt už nenajde nikdo, kdo by pomohl menomovi a napsal článek?
Pan Labeent, vsimol som si to az vcera a mam nedostatok volneho casu. Ak chces mozes to napisat Ty.
Bolo by fajn, keby tam niekto pisal v českém jazyce.
Ked sa nikto neprihlasi, tak mozem ale ovladam len slovensky jazyk.
Pan Labeent, vsimol som si to az vcera a mam nedostatok volneho casu. Ak chces mozes to napisat Ty.
Bolo by fajn, keby tam niekto pisal v českém jazyce.
Ked sa nikto neprihlasi, tak mozem ale ovladam len slovensky jazyk.
.
Já to myslel, jestli se už konečně někdo chytne za f*ňák a nezačne Ti snad pomáhat. Nebylo to na Tebe. Ale abys neřekl, přidal jsem dva články o nových Linuxech:
Mint
Rad bych, ale to neni takova legrace - sam bych ted potreboval pomoc s IT vecma, ktere se mi zasekly (me znalosti jsou jen zakladni) - hlavne tou jednou - a momentalne 2 prace + 2 pubosi nedaji moc prostoru.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...