coz je asi mimo misu prvni byl prechod na apple a kdyz vam reknu ze jen mobilni data, jen ja jen apky z storu zadny spamy,maximalni ochrana, najednou sem koukal jedno rano a smazano kontaktama pocinaje az po posledni fotku ,kde sem si predplatil ten jejich zk....... icloud plus, nahrano fakt vse od roku 2002 , normalne mne v servisu apple rekli ze sem asi lazen, vzal telefon do ruky, rekl ze nikdy nic takovyho nevydel a poslal mne do berlina, pak prej ze mozna drazdany sou bliz

lidem kolem to nevadi, jenze ja sem clovek co da za grafiku 20k a chci z ni vytahnout aspon 80 procent, ne 20-30 co mi povoli =zasekaej system. cSEM MUZU prispivat tema kodama, jsou vetsinou v html, pithon tusim to je, jenze proste ani novej modem, novej poskytovatel internetu, ne. {
"ImportEnterpriseRoots": {
"type": "boolean"
},
"Install": {
"type": "array",
"items": {
"type": "string"
}
} tedka koukam takhle vypada certifikat mozzila::D no a ty co sem koukal ve winu datumy uplne mimo misu 1990 zacatek a konec 2000 aktivni, podepsano a temner u vseho. opravare umi kazdej,ale uz v deseti letech sem si pc poskladal sam a na tom atary sem si zahral prvni zimni hry, 286 a pak to slo. takze prikladam doufam ze to najdu jak par dokumentu ktere jsou tady z nove instalace na notbuku bez disku, vyndal sem wifi kartu, a vsechcno co by mohlo nejak komunikovat.
zatim dekuju
rad budu za kazdou radu. nevim jak vlozit slozku se soubory, a obrazky sem mnel ale pri prvnim odeslani, samozrejmne eror jako u vseho co se deje kolem zabezpeceni.skusim vlozit jak budu mit cas. listovat a hledat nemusim protoze ten kod je prepsan temner ve vsem.