Zdravím všetkých, chcem sa opýtať ako , poprípade cez aký program sa vykonáva aktualizácia Distribúcií ako Debian 12 s prostredím XFCE a iných distribúcií. Pretože napríklad Debian 12 ide krásne ľahúčko, super, ale na inštaláciu softvéru som našiel len Synaptic a po používaní asi 2 týždňov mi nedalo žiadne aktualizácie. Keď som dal aktualizácie cez terminál tak mi aktualizovalo asi 2 programy ako Chromium a ešte Firefox alebo niečo iné...
Viete mi poradiť ako sa robia aktualizácie napríklad v Debiane 12 XFCE poprípade v iných distribúciach s prostredím XFCE? Nevyhodí ich automaticky na inštaláciu, keď sú dostupné?
Dík
Debian 12 xfce a ostatné distribúcie
Re: Debian 12 xfce a ostatné distribúcie
Synaptic ma nejspise nastaveni, zda a po jak dlouhe dobe, kontroluje aktualizace.
Dale je moznost instalovat jiny volne dostupny GUI spravce - myslim, ze Synaptic neni jediny.
Jinak asi neni neresitelne, byt trochu kostrbate, zkusit extrahovat a narvat tam centrum aktualizaci z XMintu nebo Xubuntu.
Dale je moznost instalovat jiny volne dostupny GUI spravce - myslim, ze Synaptic neni jediny.
Jinak asi neni neresitelne, byt trochu kostrbate, zkusit extrahovat a narvat tam centrum aktualizaci z XMintu nebo Xubuntu.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...