Dobrý den
Při přehrávání na Yutubu, ale i na jiných stránkách internetu, mě vpravo nahoře vyskakuje tato hláška,,Připojení se nezdařilo a Aktivace připojení se nezdařila,,.
Jsem úplný začáteční na linuxu. Mám Linux Mint 22
Hláška se objeví asi na dvě až tři vteřiny a zmizí.
Během dne vyskočí asi 15 až 20 krát
Prosím poraďte co s tím
Děkuji
Hláška
Re: Hláška
Zkusim tu kristalovou kouli: Mas spatne spojeni wif, ktere se ti prerusuje.
Vic se tezko dohadovat, bez podrobnejsich info.
Vic se tezko dohadovat, bez podrobnejsich info.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...
Díky za vysvětlení, jsem připojen kablem. Mě to připadá, jako by se něco (někdo) snažilo se mi dostat do systému, ale systém si to nějak hlídá. Opravdu jsem úplný začátečník i když jsem právě oslavil 75 let.
Systém mi nehlásí žádné problémy, je aktualizován.
asi slyším trávu růst. Díky
Systém mi nehlásí žádné problémy, je aktualizován.
asi slyším trávu růst. Díky
...zameraj rychlost internetu,su nato stranky na nete...potom je android aplikacia na tvoje podozrenie,do telefonu,názov neviem...a kuknes aj info o pripojení,to mas v pécé...
...potom restartuj router... 
AMD Ryzen 5
RADEON RX 6400 dual
RADEON RX 6400 dual
To neni spatny tip - pak to opravdu vypada na router.
Pokud ale nijak nesledujes nejaky problem v uzivani, tak bych mimo restart toho routeru to nijak neresil. Pokud to ma nekde neblahy vliv, tak bych zkusil jiny router.
Pokud jsi zkusenejsi, mohl bys zkusit i reset routeru a nove nastaveni.
Prip. se obratit na poskytovatele.
Pokud ale nijak nesledujes nejaky problem v uzivani, tak bych mimo restart toho routeru to nijak neresil. Pokud to ma nekde neblahy vliv, tak bych zkusil jiny router.
Pokud jsi zkusenejsi, mohl bys zkusit i reset routeru a nove nastaveni.
Prip. se obratit na poskytovatele.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...