Cairo-dock

Problémy a zkušenosti s programy, softwarovými nástroji nebo balíčkovacími systémy pro jejich instalaci
Zamčeno
Zpráva
Autor
vencak

Cairo-dock

#1 Příspěvek od vencak »

Nainstaloval jsem Cairo-dock na Mint 17 a nastal tento problém. Při přihlašování ve výběru zvolím Cairo-dock, přihlásím se a nastane černá tma s funčím myšákem jinak nic. Z tohoto stavu se dostanu jen vypnutím počítadla. Prosím o radu.
Dík Venca.

Notík Lenovo G580
admin

Re: Cairo-dock

#2 Příspěvek od admin »

Při přihlášení zvolíš Cairo-dock? To je asi špatně. Zvol normální sezení a Cairo-dock spusť potom normálně jako program. V něm si pak v nastavení zatrhni spuštění při přihlášení.
vencak

#3 Příspěvek od vencak »

Jenže v v Mint 15 a v Ubutu to fungovalo, takže někde je něco špatně, nebo něco chybí - nevim. Je nepohodlný spusti sezení a potom Cairo. Jdu trávit ježíška laborováním.

Venca
admin

#4 Příspěvek od admin »

Nevidím na tom nic nepohodlného, Cairo se spustí současně se sezením..... Mimochodem, jakou máš GK a jaký používáš ovladač?
vencak

#5 Příspěvek od vencak »

Grafika je integrovaná Intel Corporation 3rd Core processor Graphics Controller a ovladač i915. Já sice napsal nephodlný, ale bylo to myšleno jinak. Já chci minimalizovat spotřebu sys. zdrojů. V případě Mint 15 a Ubuntu byl znát i nárůst rychlosti. Přeci jen G580 není žádný "ďělo". A navíc mě to žere "proč".

Venca.
Zamčeno