problem po aktualizacii LM 17 na LM 17.1 [vyřeš. reinstall]
problem po aktualizacii LM 17 na LM 17.1 [vyřeš. reinstall]
Zdravim. vyskytol sa mi taky problem pri aktualizacii LM 17 na 17.1. Ked zapnem mint tak sa maximalne zobrazi pri nacitavani logo Lm a nic viac
. predtym som mal na minte 17 mdm temy nainstalovane ale po akutalizacii si to ziadalo odstranit mdm tak si to aj odstranilo. a neviem ako to spravit aby mi to fungovalo. verzia kernela je 3.15.7 a ntb Asus K50ij. vdaka

Re: problem po aktualizacii lm 17 na 17.1
+ este som aj nastavil mirrory aktualizacnych server tie najrychlejsie co dalo ale od upgradu rychlost internetu je pomala strasne. ked sa prepnem na win7 tam to ide vse ok.
jedina vec co pomoze a musim to zakazdim zadavat je ked dam alt+f2 ked je to logo zaseknute
sudo Xorg-configure
sudo cp /home/user/xorg.conf.new /etc/X11/xorg.conf
a potom sa spusti startx .
aspon ze tento prikaz spusti mint, ale nejde internet . max na spravenie zalohy . skusam ako skusam ale nervy na to uz nemam. asi spravim zalohu a nahodim si naspet LM 17 , nie tento 17.1 lebo 17.1 je jeden velky omyl !
sudo Xorg-configure
sudo cp /home/user/xorg.conf.new /etc/X11/xorg.conf
a potom sa spusti startx .
aspon ze tento prikaz spusti mint, ale nejde internet . max na spravenie zalohy . skusam ako skusam ale nervy na to uz nemam. asi spravim zalohu a nahodim si naspet LM 17 , nie tento 17.1 lebo 17.1 je jeden velky omyl !
-
Tady na tomto webu http://translate.google.com/translate?h ... asus_k50ij je hodnocemí tvého notebuku. Někomu to jede normálně, ale pár uživatelů to hodnotí kriticky. Vypadá to, že máš problém s grafickou kartou, viz startx. Takže paradoxně tomu abgrejdy můžou ublížit, ale tvoje volba je de facto v pořádku - jít zpátky na 17, přeci jen, je to starší stroj. Teď mě napadá - nemá LM při butování (live distro) volbu safe? Tedy něco jako bezpečné či kompatibilní zobrazení? Ted sem se koukal na flešku, jmenuje se to Start in compatibility mode.
neviem . mozno je tam ta volba. ale nevadi
uz som to preinstaloval a slape to v pohode znova . uz len nahodit pomaly programy ako predtym a je to .