Zdravim,
ano, to ma taktiez napadlo, len som myslel, ci neexistuje nejakekonkretnejsie riesenie - tento postup iba urobi to, ze system pri starte tie prikazy spusti, teda to vobec nevyriesi problem.
Broadcom Combo bluetooth adapter
Re: Broadcom Combo bluetooth adapter
.
Takze ta to napadlo, ale si to nevyskusal.
Alebo si to vyskusal a vypisalo nejaku hlasku alebo error ?
.
Takze ta to napadlo, ale si to nevyskusal.
Alebo si to vyskusal a vypisalo nejaku hlasku alebo error ?
mi funguje bajecne
Ved to je odpoved na tvoju otazku, aby si to nezadaval po jednom rucne.mi funguje bajecne, problem je v tom, ze vzdy ked si restartujem pocitac, tak si musim tuto skupinu prikazov urobit odznova. Neviete ako to zafixovat aby to bolo aj po restarte pc?
.
.
Ahoj,
ok, zkusil som to - nefunguje, totiz to bt je pri zapnuti pocitaca vypnuty(ano, napadlo ma tam pridat riadky # rfkill unblock all, # hciconfig hci0 up)aj tak nefunguje.
Dokonca staci skoncit pri tomto prikaze # echo "105b e065" >> /sys/bus/usb/drivers/btusb/new_id a mys sa nacita.
Iba mi tento postup pride.. jak sa vravi.. skrabanie sa pravou rukou za lavym uchom...
Dakujem.
ok, zkusil som to - nefunguje, totiz to bt je pri zapnuti pocitaca vypnuty(ano, napadlo ma tam pridat riadky # rfkill unblock all, # hciconfig hci0 up)aj tak nefunguje.
Dokonca staci skoncit pri tomto prikaze # echo "105b e065" >> /sys/bus/usb/drivers/btusb/new_id a mys sa nacita.
Iba mi tento postup pride.. jak sa vravi.. skrabanie sa pravou rukou za lavym uchom...
Dakujem.
.
To co je v rc.local sa vykona az po prihlaseni uzivatela.
Tak skus to dat do /etc/mdm/Init/Default za posledne fi.
A uplne na konci nechaj ten exit 0, ulozit a po restarte sa to vykona pri spusteni MDM.
.
To co je v rc.local sa vykona az po prihlaseni uzivatela.
Tak skus to dat do /etc/mdm/Init/Default za posledne fi.
A uplne na konci nechaj ten exit 0, ulozit a po restarte sa to vykona pri spusteni MDM.
.
.
-
ahoj, hele tak zkus ten posledni navod co jsem psal. ty prvni pravda nejsou upne vydařeny. to bylo takovy postupny zjistovani jak to bluetooth zprovoznit a až ten poslední funguje upne