Luxusní...
-
admin
Re: Luxusní...
Tak nad tím jsme ještě nepřemýšleli, máme zde ještě několik nedořešených restíků a ty bychom rádi dali do kupy nejdříve, ale uvidíme, když tak vyhlásíme referendum.....

- MistrFerda
Zkontrolujte si nastavení fóra. Z tabletu / mobilu mohu pomoci Tapatalk kompletně moderovat i jako běžný člen fora. Tedy i smazat, upravit, přejmenovat jednotlivé vlákna. Myslim ze tohle by běžnému členu a neautorovi tématu melo být zapovězeno. Z webu v PC jsem to nezkoušel.
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2
Oh.. díky za upozornění, napravíme toMistrFerda píše:Zkontrolujte si nastavení fóra. Z tabletu / mobilu mohu pomoci Tapatalk kompletně moderovat i jako běžný člen fora. Tedy i smazat, upravit, přejmenovat jednotlivé vlákna. Myslim ze tohle by běžnému členu a neautorovi tématu melo být zapovězeno. Z webu v PC jsem to nezkoušel.
LinuxMint 17.3 KDE (64b) - AMD Athlon II X2 270, MB ASUS M5A78L LE, RAM 8 GB, ATI Radeon HD4350
LinuxMint 17.3 KDE (32b) - DELL Latitude D530
LinuxMint 17.3 KDE (32b) - DELL Latitude D530
Ahoj,
koukám dnes na nový vzhled stránek. Sice už to není tak do zelena
, ale je to velmi pěkné. Logo s Československem je úžasné. Jen zatím mi stránky běží nějak pomalu.
Dovolil bych si navrhnout pár úprav. Na horní lištu přidat tlačítko "Začínáme", kde by se nalinkovaly stránky - instalace z Wiki, Struktura - http://www.linux-mint-czech.cz/struktur ... inuxmintu/ a nějaký úvodník, kde by bylo vysvětleno co je Linux, LinuxMint a Cinnamon, Mate a systém deb. To pro možnost příchodu nových uživatelů. Protože i na ty by měly komunitní stránky zacílit.
koukám dnes na nový vzhled stránek. Sice už to není tak do zelena
Dovolil bych si navrhnout pár úprav. Na horní lištu přidat tlačítko "Začínáme", kde by se nalinkovaly stránky - instalace z Wiki, Struktura - http://www.linux-mint-czech.cz/struktur ... inuxmintu/ a nějaký úvodník, kde by bylo vysvětleno co je Linux, LinuxMint a Cinnamon, Mate a systém deb. To pro možnost příchodu nových uživatelů. Protože i na ty by měly komunitní stránky zacílit.

-
admin
Díky, Tvé návrhy jsou zajímavé a určitě je využijeme. Přesně takové návrhy se mi líbí, takhle to má vypadat...

Jen takový zajímavý detail. Na stránkách mi to v příspěvkách zapíše ikony Firefoxu a Ubuntu. Zajímalo by mne, jak to? Mám Firefox a Mint 64-bit Cinnamon.
A druhý dotaz: Mohu použít tento obrázek jako banner na sadu mnou spravovaných webovek?
A druhý dotaz: Mohu použít tento obrázek jako banner na sadu mnou spravovaných webovek?

-
admin
To je chyba prohlížeče, pokud použiješ např. Operu, tak se Ti zobrazí logo LM. Chrome to také neumí. Logo použít můžeš, s odkazem na náš web.

-
kamowski
súhlasím, to je dobrý nápadlabeent píše:Dovolil bych si navrhnout pár úprav. Na horní lištu přidat tlačítko "Začínáme", kde by se nalinkovaly stránky - instalace z Wiki, Struktura ...To pro možnost příchodu nových uživatelů. Protože i na ty by měly komunitní stránky zacílit.
možno by stačili premenovať "tutorialy" na niečo ako "ako na to?"
alebo
Ako na to
- začíname - labeent-om navrhnuté odkazy
- tutoriály - budú obsahovať to, čo tam už je
p.s.: osobne nie som za stránky ladené do čierna ale zvyknem si, hlavne nech to je funkčné
-
kamowski
medzi partnerskými webmi je logo s odkazom na poľskú komunitu, nedalo by sa to logo upraviť?
takto sa mi zdá veľmi deformované
takto sa mi zdá veľmi deformované