všetkým sa ospravedlňujem, je to moja chyba, začal som niektoré príspevky kopírovať do "ftp rýchlo" ale musel som odísť od pc a do dnes som sa k tomu nedostalmunu píše: ↑16 úno 2019, 20:30Je tu inak veselo. Článok o ssd sa teraz nazýva ftp.... a článok o ftp zas ssd.... Asi je to sovietska taktika na pomýlenie nepriateľa....juhele2014 píše: ↑16 úno 2019, 08:00
ps - forum si žije svým vlastním životem, pův. článek byl přesunut do sekce Tipy a triky ...
SSD patriot 120GB - to je to, co BFU potřebuje
Re: SSD - to je to, co BFU potřebuje
-
Re: ftp rýchlo
To je v klidu, já myslim, že linuxáky jen tak něco nerozhodí ...
SSD patriot 120GB to je to co BFU potrebuje
Building a dual boot Win 7 and Ubuntu rig for my dad. It will have an 80gig SSD and a 1TB HDD.
Im thinking I put / on the SSD and /home on the 1tb drive.
How much shoudl I allocate to the / partition? 15GB?
Ubuntu 9.10 x64 will be used.
Im thinking I put / on the SSD and /home on the 1tb drive.
How much shoudl I allocate to the / partition? 15GB?
Ubuntu 9.10 x64 will be used.
-
Re: SSD patriot 120GB - to je to, co BFU potřebuje
Před pár dny jsem pořídil malý, ale šikovný doplněk k hardisku - redukci, resp. adaptér USB3-fastport2. Jde o tohle: https://www.comfor.cz/prislusenstvi/k-p ... t2-adapter. Pokud se vám nechce otvírat stolní PC, nebo noťas a zapojovat HDD kvůli datům, tak přes tuto redukci to snadno zapojíte, a lze jednoduše kopírovat tam i zpátky. Zkoušel jsem klasický malý plotnový 500GB 2.5 hardisk ve windousu, a šlo to v pohodě. Rovněž 120GB SSD v linuxu, žádný problém. V Comforu běžně nenakupuji, ale bylo to vcelku v klidu, chce to akorát sledovat esemesky, když je zboží připravený k prodeji, tak vám jí pošlou. Cena je vcelku příznivá, takže proč ne ...
Pridávam sem tiež svoj úlovok za 7,32. Je to extra externý box Natec NKZ-0941 2in1 (dva v jednom).
Je ho možné použiť ako externý box na spúšťanie diskov 2.5 " a tiež ako výkonnú rušičku televízneho a rozhlasového vysielania prijímaného cez terest. anténu. Vhodné hlavne na rušenie nepriateľských staníc ako Slobodná Európa, Hlas Ameriky a Krasnaja Moskva a príjem u susedov.
Je ho možné použiť ako externý box na spúšťanie diskov 2.5 " a tiež ako výkonnú rušičku televízneho a rozhlasového vysielania prijímaného cez terest. anténu. Vhodné hlavne na rušenie nepriateľských staníc ako Slobodná Európa, Hlas Ameriky a Krasnaja Moskva a príjem u susedov.
-
na rušenie nepriateľských staníc ako Slobodná Európa, Hlas Ameriky a Krasnaja Moskva a príjem u susedov. Výborně, je vidět, že vaší kabelovku dělali odborníci ... Jak se to projevuje ? Tahle krabička by se mohla časem hodit ...
...krasnaja moskva je priatelska stanica...boks nefunguje dobreee......
AMD Ryzen 5
RADEON RX 6400 dual
RADEON RX 6400 dual