Dual boot Linux Mint 16 a Android 4.2.2
-
-
Re: Dual boot Linux Mint 16 a Android 4.2.2
Na té první mám android, ale jak ted vidím, tak nevím proč je to prázdné. 

Hmm, takže ho nevidí a nevidí ho tudíž ani Grub, Chce to zkusit nahlédnout do toho BIOSu, jak radil ulo.
-
OK. A co v něm mám prosím hledat?
Ono u toho Aceru v Biosu moc věcí měnit ani nejde.
Ono u toho Aceru v Biosu moc věcí měnit ani nejde.

Acer všeobecně nepatří k tomu nejlepšímu, já ten BIOS neznám, musel bych to vidět, ale pokus se najít něco o způsobu bootování.
-
Obrázek jsem smazal aby nerušil....
Naposledy upravil(a) SirAnthony dne 04 bře 2014, 17:17, celkem upraveno 1 x.
-
Jo to vím, tak mám to jako "hračku" a proto v něm blbnu se systémy.
Koupil jsem ho od kámoše za lahev vodky. 

Nedávej sem pls tak velké obrázky, je to hooodně rušivé, dej ho buď menší nebo jen odkaz přes např. Imageshack..... Přes foto Ti těžko pomohu, navíc to, co je na snímku je pořadí bootování....
-
Jojo, taky jsem se lekl jak je to velký, bylo to přes tapatalk v telefonu. Omlouvám se. Dám si pozor.
No jak jsem říkal, ono v něm není co měnit. Zkusil jsem ale dát v opravě Grub "legacy Grub", ale stejně to nepomohlo. Ted jsem zkusil jen ze srandy znovu nainstalovat android a i jeho Grub. Tabulka vyskočí,ale Mint taky nevidí. Mám pod tím nějaké psaní "commands before booting a modify the kernel arguments, ale když to zkusím, tak jsem v koncích protože na mě vyskočí příkazová řádka a to jsem total lama.
No jak jsem říkal, ono v něm není co měnit. Zkusil jsem ale dát v opravě Grub "legacy Grub", ale stejně to nepomohlo. Ted jsem zkusil jen ze srandy znovu nainstalovat android a i jeho Grub. Tabulka vyskočí,ale Mint taky nevidí. Mám pod tím nějaké psaní "commands before booting a modify the kernel arguments, ale když to zkusím, tak jsem v koncích protože na mě vyskočí příkazová řádka a to jsem total lama.