Mint je OK, taky jsem ho měl rád, ale poslední dobou se začíná chovat nestabilně a každodenní aktualizace to potvrzují. Nepotřebuji jádro 5.xx, 4.x mi stačí, když všechno funguje. Asi se ze mne stává konzerva, to bude věkem

marastudna píše: 28 čer 2020, 10:58 Instaloval jsem Nový LINUX Mint 20.Ulyana a vyskytly se dva problémy.V prvém nelze nainstalovat přes terminál Clipgrab-terminál hlásí,že chybí jakýsi focall a v druhém případě jsem si nainstaloval z podpory Chromium Browser,ale ten poté nelze spustit a ani se nikde nezobrazí v nabídce funkcí,ape snad jsou to jen porodní bolesti.![]()
![]()
![]()
.marastudna píše: 28 čer 2020, 10:58 Instaloval jsem Nový LINUX Mint 20.Ulyana a vyskytly se dva problémy.V prvém nelze nainstalovat přes terminál Clipgrab-terminál hlásí,že chybí jakýsi focall a v druhém případě jsem si nainstaloval z podpory Chromium Browser,ale ten poté nelze spustit a ani se nikde nezobrazí v nabídce funkcí,ape snad jsou to jen porodní bolesti.![]()
![]()
![]()
.sasa.chetan píše: 28 čer 2020, 15:23marastudna píše: 28 čer 2020, 10:58 Instaloval jsem Nový LINUX Mint 20.Ulyana a vyskytly se dva problémy.V prvém nelze nainstalovat přes terminál Clipgrab-terminál hlásí,že chybí jakýsi focall a v druhém případě jsem si nainstaloval z podpory Chromium Browser,ale ten poté nelze spustit a ani se nikde nezobrazí v nabídce funkcí,ape snad jsou to jen porodní bolesti.![]()
![]()
![]()
a l tomu bug s LUKS a wifi adaptermi RTL.
20 zacina uspesne ako jej predchodcovia. namiesto oprav a doladenia vydanie s bugmi, ktore nie su v UBUNTU
ja nehovorim ze MX / antix su bez problemu, ale nie take zakladne veci.menom píše: 28 čer 2020, 16:29.sasa.chetan píše: 28 čer 2020, 15:23marastudna píše: 28 čer 2020, 10:58 Instaloval jsem Nový LINUX Mint 20.Ulyana a vyskytly se dva problémy.V prvém nelze nainstalovat přes terminál Clipgrab-terminál hlásí,že chybí jakýsi focall a v druhém případě jsem si nainstaloval z podpory Chromium Browser,ale ten poté nelze spustit a ani se nikde nezobrazí v nabídce funkcí,ape snad jsou to jen porodní bolesti.![]()
![]()
![]()
a l tomu bug s LUKS a wifi adaptermi RTL.
20 zacina uspesne ako jej predchodcovia. namiesto oprav a doladenia vydanie s bugmi, ktore nie su v UBUNTU
A u teba nechapem preco sa tak radujes, ani MX neni bez problemov, sam sa mu v poslednom case dost venujem.
Vseko chce cas, ono si to sadne ... casom ...
.