Pokud to procesor zvládne, tak dej i na ntb 64 bit.radek1910 píše: 19 led 2021, 20:17 dakujem tak na notebook idem pohladat mx linux 32 bit a na pc pohladam novy 20 mint cinamon - mam iba asi 19,3
To, že to občas někoho zlobí neznamená, že je to špatné prostředí.Ventero1 píše: 19 led 2021, 20:31 Jinak k tomu Cinnamonu - ještě to zvážit by bylo na místě:
viewtopic.php?f=16&t=7339
Toto přímo navazuje na to, co jsem tu o tomhle prostředí psal a je to pro něj typický a častý projev, způsobený, že se tam nějaké procesy Cinnamonu vlastní zblázní a přežírají CPU či RAM či oboje.
Mít tolik prostředí na výběr a zvolit to nejproblematičtější a nejméně odladěné .. hmm ...
Pokud to procesor zvládne, tak rozhodně neinstaluj 32 bit neboli x86, ale určitě dej 64 bit neboli x64.radek1910 píše: 20 led 2021, 07:57 na NB asus x5dc uz chcem ist na istotu , bolo tam win xp a potom aktualizacia na win vista home ... a skusat no to asi budem skusat ale zacnem asi tou 32-kou mam stiahnute MX linux , ale ked este pojde aj to lubuntu alebo xubuntu preco nie , dokonca ked tak hladam tak som nasiel aj linux sparky : ) ani som nevedel ze je tak vela verzii . Uz zistujem ze nie je problem si linux vybrat ale ake distro ...to je problem ....
na pc dam linux mint 19,3 bud kde alebo cinamon - budem skusat - uvidim a na NB tak tam sa asi potrapimneviem sa rozhodnut
dakujem za radu... v linuxe som laik tak ze mozte mi dalej radit po pripade vyber distra na Nb necham na vas a ja si ho vyskusam a uvidim...