monitor (Vyřešeno)
Re: monitor
Ahoj, a je to tady. Já nemůžu udělat nic aby se nevyskytl nějaký problém. viz. foto. Mám tam úplně něco jiného než ty. Tak nevím.
No jasně. Jako první musíš klepnout na ten oddíl, kde nic není. Teprve pak pravý tlačítko a pak klepnout na menu. A pak se uvidí, co budeš mít kdyžtak jinak ...Salus píše: 03 pro 2020, 21:25 Ahoj, a je to tady. Já nemůžu udělat nic aby se nevyskytl nějaký problém. viz. foto. Mám tam úplně něco jiného než ty. Tak nevím.

Jsem ve win. a dostal jsem se až do konce. Dal jsem dokončit a ukázalo se toto.”V tomto volném místě nelze vytvořit nový svazek, protože disk již obsahuje maximální počet oddílů”.
To jsem se bál. Pak jedině místo jednoduchý jestli je možnost rozšířený svazek ...Salus píše: 04 pro 2020, 18:06 Jsem ve win. a dostal jsem se až do konce. Dal jsem dokončit a ukázalo se toto.”V tomto volném místě nelze vytvořit nový svazek, protože disk již obsahuje maximální počet oddílů”.

Stejný způsob. Najet na ten krok 1, pak pravé tlačítko myši.
Případně vyfoť, co to ukazuje ...

Tak jsem to udělal objevilo se to to. Nejlepší na tom je, že tam jak mám dát to "Z", tak to už v té nabídce není.
To by nevadilo, tak bys to místo Z pojmenoval třeba Y.
Když to zkusíš na Y, pustí Tě to dál?

Stále stejné. Nepustí mě to dál a to jsem zkusil i jiná písmena.