Skúsenosti s Linux Mint Mate [vyřešeno]
Re: Linux Mint
1. preco by som sa mal urazat? nemam na to dovod
2. osobne sa snazim hodnotit vsetko objektivne /tvoj dotaz mi skor pripada subjektivny/ 3. cital som aj citam /to by som rad zdoraznil/ 4. pred tym nez daco instalujem vzdy sa radsej pytam /aj ked je to pre skusenych IT otravne no nerad instalujem daco co nefunguje ako ma/ 5. nikto neni dokonaly /zvlast ked s dacim nema skusenosti/ 6. Live CD i USB boot roznych distribucii skusam asi od novembra minuleho roka /takze som aktivny skor ako som sem napisal no neni som "pocitac"/ 7. moje dlhorocne skusenosti s Windows som vzdy pretavil aj do mnohych rad a pomoci /aj ked ani tam toho neviem vsetko no vzdy som ochotne pomohol aj uplnym zaciatocnikom s PC/ 8. jasne som pisal ze dakujem za info rady ktore mi boli poskytnute /nechapem preco pises o osocovani ked som to nerobil/ 9. moj osobny nazor ohladom Linuxu je ze by stacilo 3-5 distribucii /myslim to vseobecne; aby sme sa pochopili tak upresnim ze napr. Linux Mint moze mat tie distribucie co ma+Ubuntu+Debian+napr. Fedora; distra ako napr. Slax mi pripominaju skor 90te roky/ je v tom potom dost velky chaos pre uzivatelov ked tych distribucii je neurekom /viac ludi toto pisalo na roznych forach a maju pravdu/ takze Linux ma este co dohanat aj ked snaha sa mu naozaj neda upriet 10. mne osobne sa pacia distribucie Linux Mint a Ubuntu ciastocne aj Debian /pre starsie PC Lubuntu/ 11. prajem vsetkym nech sa vam dari /celkovo som s urovnou webu spokojny/ 12. tečka 

To fixit, tečka už jsi psal nejméně před dvěma příspěvky a já tvého spamování začínám mít dost. Chceš-li někde vést zanícené diskuze o ničem, tak si prosím vyber jiné místo než naše fórum, my zde chceme řešit opravdové problémy, které pomohou i ostatním a ne se tady dohadovat o nesmyslech. Tudíž je toto ode mě poslední varování před zabanováním. Pokud se budeš ptát na rozumné věci - v pořádku, pokud hodláš pokračovat ve svém zviditelňování, rázně tomu zabráním.
fixit: Na rychlodotazy je tu pokec.
Fedora 32 MATE 64bit; kernel 5.8.11
CPU: Ryzen 9 3600X (12 core); RAM: 32 GiB
CPU: Ryzen 9 3600X (12 core); RAM: 32 GiB