To mi pripomenulo časy keď som inštaloval z diskiet Novell Netware 3.12 na šialene rýchlej 486-keja som vzdy nosil z kazdej diskety 3ks pri instalacii w3.11

To mi pripomenulo časy keď som inštaloval z diskiet Novell Netware 3.12 na šialene rýchlej 486-keja som vzdy nosil z kazdej diskety 3ks pri instalacii w3.11
mam este netware 5 + licencnu disketu (aj img ale aj funkcnu disketu)vxmery píše: 20 črc 2020, 16:36To mi pripomenulo časy keď som inštaloval z diskiet Novell Netware 3.12 na šialene rýchlej 486-keja som vzdy nosil z kazdej diskety 3ks pri instalacii w3.11![]()
Mne bežal ako hodinky do verzie 4. Potom som ho stratil z dohľadu a vďaka svojej licenčnej politike sa stratil aj onNetware bol hrozny
labeent píše:No, co k tomu říct? Buď museli chlapci zamachrovat, nebo jsou to prostě opravdu velmi zkušení borci.
Díkymenom píše: 20 črc 2020, 21:23 .
labeent píše:No, co k tomu říct? Buď museli chlapci zamachrovat, nebo jsou to prostě opravdu velmi zkušení borci.
To pisal jeden clovek co oblubuje bsd a pouziva nick samalama.
Je to odbornik, ale asi prepracovany a s malou sebareflexiou a mnohymi komplexami co si tam kompenzuje.
Z toho si nic nerob, odvadzas dobru pracu za co Ti dakujem .
.