Poslední dobou si všímám že ledka num lock se chová trochu nestandardně reaguje na klávesu "start" nabídka otevřená svítí a naopak a dnes pro změně poblikává v rytmu ledky HDD ? Na funkci numerického bloku to nemá vliv Při kernel panic blikají všechny ale to mi přijde jako přirozeně. není něco špatně ??
LM 17 Mate LED. NumLock
LM 17 Mate LED. NumLock
Dobrý den všem
Poslední dobou si všímám že ledka num lock se chová trochu nestandardně reaguje na klávesu "start" nabídka otevřená svítí a naopak a dnes pro změně poblikává v rytmu ledky HDD ? Na funkci numerického bloku to nemá vliv Při kernel panic blikají všechny ale to mi přijde jako přirozeně. není něco špatně ??
Re: LM 17 Mate LED. NumLock
Ahoj, a co máš za počítač? stolní pc nebo notebook? A jaké linuxové jádro? Instaloval sis balíček numlockx ? No občas se stane, že třeba zhasne i když je zaplá, ale aby blikala v rytmu hdd tak to sem ještě neviděl 
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64
Počítač mám stolní Intel platforma no klávesnice a myš je ps2. jen netuším jak zjistit verzi jádra ...... dneskajsen svítí žádné překvápko numlockx nemám
Do terminalu napis:
Skus nainstalovat ten numlockx
Kód: Vybrat vše
uname -a.
Linux mirek-desktop 3.13.0-24-generic #47-Ubuntu SMP Fri May 2 23:31:42 UTC 2014 i686 i686 i686 GNU/Linuxmenom píše:Do terminalu napis:Skus nainstalovat ten numlockxKód: Vybrat vše
uname -a
Zkus nainstalovat aktuální jádro: http://www.linux-mint-czech.cz/jak-nain ... nux-mintu/
a ten numlockx přes terminál:
sudo apt-get install numlockx
nebo přes Správce balíčků
a ten numlockx přes terminál:
sudo apt-get install numlockx
nebo přes Správce balíčků
LinuxMint 19 MATE (64bit) # MSI Z77A-G43, i3-3220 CPU @ 3.30GHz, NVIDIA GeForce GT 730, KHX1600C9D3P1K2/32G, WD20EFRX, Kernel: 4.15.0-43-generic x86_64